To je to što me zanima!

X. Alonso: Modrić je briljantan igrač, postat će bitan dio Reala

Luka se dobro integrirao, sjajan je dečko i briljantan igrač. Uopće ne sumnjam da će postati važan igrač ove momčadi, istaknuo je Alonso na konferenciji za novinare
Vidi originalni članak

Veznjak Real Madrida Xabi Alonso stao je u obranu hrvatskog nogometaša Luke Modrića koji se posljednjih tjedana nalazi na meti španjolskih medija i javnosti…

Podsjetimo, Modrićev prelazak iz Tottenhama u Real Madrid su čitatelji Marce prije nekoliko dana većinom glasova proglasili najgorim transferom u 2012. godini.

- Mislim da Luka nije pod pritiskom. Jednostavno se mora prilagoditi na novi klub i novu ligu, a uz to, nekoliko nas igra na istoj poziciji. I meni je bilo iznimno teško u prvoj sezoni nakon dolaska iz Premierlige. Luka se dobro integrirao, sjajan je dečko i briljantan igrač. Uopće ne sumnjam da će postati važan igrač ove momčadi - istaknuo je Alonso na konferenciji za novinare uoči dvoboja protiv Celte u Kupu kralja.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • StjepanCR7 09.01.2013.

    Ma dobar je on igrač samo mu treba da se privikne na sve pa nije lako doč na Bernabeu i bit odma opšten,ja mislim dok prođe pripreme da če iduče sezone bit puno bolji.

  • Brzopoteznik 09.01.2013.

    da bit će još bitniji realu kada ode u manchester kako se piše,ali više ne znaš kome vjerovati.......

  • shit_happens 09.01.2013.

    Alonso je vrhunski igrač možda odmah prvi iza Prila na toj poziciji i čovjek zna što govori, a tko nije se bavio vrhunskim sportom taj niti nezna što trening što su bazične pripreme meotdologiju treninga itd itd i sada očekivat da će čovjek igrat od prve bez uigravanja na pozcoji zadnjeg veznog (što sam već nekoiko puta napisao) je suludu to ima samo u westernima kada čovjek s koltom pogodi s boka drugog na 50 -100 metara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare