To je to što me zanima!

Xabi Alonso: Ma nema boljeg trenera za nas od Mourinha...

Klub je uz trenera, svlačionica je uz trenera i svi navijači Real Madrida su uz njega. On je najbolji trener kojeg bi klub mogao poželjeti, rekao je veznjak Reala Alonso
Vidi originalni članak

Nakon niza kritika koje je primio u posljednje vrijeme, španjolski nogometni reprezentativac Xabi Alonso stao je u obranu svog trenera u Real Madridu, Josea Mourinha, tvrdeći da u ovom trenutku nema boljeg stratega za "kraljevski klub".

- On umire od želja da ostvarujemo dobar rezultat i igramo bolje. Klub je uz trenera, svlačionica je uz trenera i svi navijači Real Madrida su uz njega. On je najbolji trener kojeg bi klub mogao poželjeti - rekao je Xabi Alonso za službenu klupsku stranicu.

Veznjak Real Madrida i dalje vjeruje da momčad može nadoknaditi 11 bodova zaostatka za trenutnim liderom Barcelonom.

- Moramo igrati, raditi i razmišljati samo u smjeru sljedeće utakmice. Prošle smo se subote (poraz kod Betisa 1-0) doveli u situaciju da osjećamo pritisak igranja za Real Madrid. No, još uvijek nije kasno da se vratimo u borbu za naslov. Uvjeren sam da ćemo u posljednjih nekoliko kola i dalje biti konkurentni za naslov - zaključio je pouzdani igrač Reala.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • madrid10 27.11.2012.

    Mourinho koliki god odlican trener bio, mislim da je doslo vrijeme da pakira kofere. Real se treba prisjetit kakva su gospoda bili, imat vise postovanja prema drugim klubovima, trenirat, radit naporno a ne zujat okolo ko da su drugi krivi sto oni lose igraju.. tek onda ce uslijedit bolje igre,trofeji,ponos itd.

  • BlackRonsky 27.11.2012.

    onaj trenutak kad shvatiš da je Xabi Alonso osvojio više trofeja u Liverpoolu nego u R.Madridu ..

  • Macan125 27.11.2012.

    Bolje da sada Čačića uzmu prije nego sto nije otisao negdje dalje.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare