To je to što me zanima!

Xavi: Nema svađe, madridski nam je 'show' zbilja smiješan

Jasno da iz Madrida pokušavaju sve što im padne na pamet ne bi li unijeli nemir u naše redove, ali mi se na takve pokušaje samo smijemo, smireno odgovara Xavi
Vidi originalni članak

Leo Messi dobio je Zlatnu loptu, ali za razliku od njegova dva protukandidata u finalu, svojih suigrača Andrasa Inieste i Xavija Hernandeza, nema naslov svjetskog prvaka. 'Nepravdu' su pokušali ispraviti španjolski mediji i zato su se posljednjih dana naveliko raspisali o zategnutim odnosima koji su nastali u Barcinoj svlačionici nakon proglašenja pobjednika. Napetu situaciju prokomentirao je jedan od 'upletenih', Barcelonin veznjak Xavi. Čak zna i tko je plasirao neistinite infomacije. Tvrdi da u Barceloni ne postoji nikakav raskol.

- Jasno da iz Madrida pokušavaju svašta što im padne na pamet ne bi li unijeli nemir u naše redove, ali mi se na takve pokušaje samo smijemo. Ti pokušaji su jednostavno dio njihovog 'showa' - smireno odgovara Xavi.

Suigrač kakvog se poželjeti može i sam je rekao da je za njega Messi najveći. 

- Jedino je i bilo pošteno da on dobije Zlatnu loptu. Najbolji je na svijetu i sigurno je da će biti među pet najboljih koji su ikada igrali nogomet - dodao je Barcin Veznjak.

Barcelona je pobjedom u posljednjem kolu nad Malagom, a istovremenim 'kiksom' Reala kod Almerije (1-1), pobjegla 'kraljevskom klubu' na četiri boda prednosti.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • MinelSelman 19.01.2011.

    trenutno nema jačih od barce:) razvući će pamet svakoj ekipi svojom prelijepom igrom.

  • vlaka 18.01.2011.

    jura26 sta vridas Hajduka.Hajduk je uz Zvezdu najveci klub Jugosalvije bija i osta.

  • KarmeloDomović 18.01.2011.

    Topnik 1886: Asrenal če slomiti barcu

Komentiraj...
Vidi sve komentare