To je to što me zanima!

Xavi: Nismo bili pravi, a Milan je odigrao utakmicu snova...

U drugom poluvremenu nismo igrali kao obično, dok je Milan igrao utakmicu snova. Znamo da sada neće biti lako izboriti plasman u sljedeću rundu, rekao je Xavi
Vidi originalni članak

Veznjak Barce Xavi nakon poraza od Milana 2-0 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka rekao je kako su 'rossoneri' odigrali utakmicu iz snova. Španjolac smatra kako unatoč negativnom rezultatu Barca može do preokreta i četvrtfinala.

- Primili smo dva gola, a to smo mogli izbjeći. Rezultat je loš za nas, ali ova momčad Barcelone nikada ne odustaje. U drugom poluvremenu nismo igrali kao obično, dok je Milan igrao utakmicu snova - rekao je Xavi, te dodao:

- Znamo da sada neće biti lako izboriti plasman u sljedeću rundu, ali ćemo pokušati. Moramo biti ujedinjeniji nego ikada.

Uzvratna utakmica između Barcelone i Milana na Nou Campu se igra 12. ožujka.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • žutobradi 22.02.2013.

    Allegri je iskopirao velikog Murinha ako se sjećate kad je eto igro beka u Barceloni Milan ima puno dinamićniju ekipu od Intera te godine kad je bio prvak europe samo se bojim da Milan nemože s takvom sigurnošću parkirat autobus kako su napravili zadnje 2 godine chelse i inter ali milan ima puno bolji rezultat od te dve ekipe.... Iskreno neznam o kojoj nadmoći se govori barca je imala posjed koji je bio na 40--60 metara od gola. Iskreno govoreći mislim da u ovom trenutku ima Juve Milan i Inter Chelsea to su ekipe protiv kojih Braca u 2 tekme jednostavno nemože proć a Po mom Real Mancester su ravnopravni a Bayern je u ovom trenutku nešto iznad Barce (koji slućajem oduzmite Mesija Barci nijedan velikan ih se neboji a uzmi bajernu 2 najobolja igrača po izboru to je i dalje stroj koji melje) BARCA je zasićena i proćitana knjiga

  • drmm 22.02.2013.

    Svaka čast Milana...dobro su prezentirali...kako se kontrira...ovoj uspavanki,od Barcine igre...mislim da je od te Barcine igre...još jedino sporija...čovječe ne ljuti se....ali za promijenit nešto i ubrzat igru u globalu...moraju promijeniti i igrače...jer kud češ sad ove,koje imaju...natjerati na brz i agresivan nogomet...!!!

  • WOMANIZER 21.02.2013.

    al stvarno niste!

Komentiraj...
Vidi sve komentare