To je to što me zanima!

Xavi odbio 'brutalnu' ponudu Anžija od 21 milijun € godišnje

Nije zainteresiran za odlazak u Rusiju, a trenutačno je u pregovorima s Barcelonom o produljenju postojećeg ugovora koji istječe 2014. godine za dodatne dvije sezone
Vidi originalni članak

Xavi Hernandez dobio je iz ruskog Anžija nevjerojatnu ponudu – 21 milijun eura godišnje da napusti katalonski klub i pojača sastav iz Mahačkale! 

No, Barcelonin kapetan i duša katalonskoga sastava, javlja Onda Cero, glatko je odbio mogućnost da postane najplaćeniji nogometaš na svijetu. Podsjećamo, trenutačno je najplaćeniji Samuel Eto'o kojega upravo Anži plaća 20 milijuna eura godišnje.

Xavi nije zainteresiran za odlazak u Rusiju, a trenutačno je u pregovorima s Barcelonom o produljenju postojećeg ugovora koji istječe 2014. godine za dodatne dvije sezone.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • dinamo zg u lp 21.11.2012.

    igračina

  • user_107063 21.11.2012.

    Legenda iznad svih je... Bez obzira što je Messi po mnogima najbolji igrač i ostalo meni će Xavi uvik bit uzor,najbolji igrač jer ima ono nešto što nijedan drugi igrač nema. Uz sve ostalo tu je ljubav prema klubu kojem je dao doslovno svoj život što neki u klubu nisu ni znali cijeniti. Zato mu želin još mnogo savršenih sezona <3

  • Gronthor 21.11.2012.

    ma jbš lovu kad bi za svaku tekmu trebo dekicu , sunce nema cijenu ;p

Komentiraj...
Vidi sve komentare