To je to što me zanima!

Xavi: Siguran sam da će Messi igrati, a nećemo igrati na remi

Messi je ključan igrač u našem napadu, vidjeli ste koliko nam je nedostajao. Dakako da je velika razlika hoćemo li ga imati u sastavu ili ne, rekao je Xavi
Vidi originalni članak

Hoće li Lionel Messi zaigrati u prvoj postavi za momčad Barcelone na gostovanju kod Bayerna u utorak, u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka, još uvijek je pitanje koje najviše muči navijače katalonskog kluba.

Messi je u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka protiv PSG-a zadobio ozljedu bedrenog mišića. Nakon toga je ušao s klupe u drugom poluvremenu uzvrata protiv PSG-a u Barceloni, ali je propuštao prvenstvene oglede protiv Mallorce, Zaragoze i Levantea. Sve tri utakmice je Barcelona dobila i bez njega.

- Messi je ključan igrač u našem napadu, vidjeli ste koliko nam je nedostajao u zadnjim utakmicama. Siguran sam da će protiv Bayerna zaigrati, i to u svom najboljem izdanju, da se svi zajedno opet uvjerimo koliko je čudesan igrač. Dakako da je velika razlika hoćemo li ga imati u sastavu ili ne - rekao je 33-godišnji veznjak Xavi, te najavio napadačku igru na Allianz Areni.

- Nećemo igrati na remi, napadat ćemo i igrati na pobjedu jer drukčije ni ne znamo igrati. Posjed lopte bit će ključan. Mi znamo da smo najjači kada imamo loptu u svom posjedu – dodao je Xavi.

Izglede je procijenio na 50-50.

- Bayern je vrlo snažna momčad. Već su osigurali naslov prvaka Njemačke, plasirali se u finale kupa i bez problema izborili polufinale Lige prvaka, što se za nas baš i ne može reći.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • mcjvc1 23.04.2013.

    Brdo s Kosova, da nisi glup bio bi samo ružan kao smrt.

  • Mikey666 23.04.2013.

    danasnja djecica i messi.......nece on nikad biti ni do koljena peleu ili maradoni........vidjeli smo messija za repku.....mislim nisam ga nigdje vidio na tekmi iako sam procitao da je u prvom sastavu

  • Nisam Taj 23.04.2013.

    Barca je danas najveci klub svijeta ma koliko neki to osporavali,a Barca uvijek ide na pobjedu protiv bilo koga i bilo gdje. Ona diktira tempo i igru,o njoj ovisi rezultat i ona je najbolja ekipa ikad ! Svi spominju neku Bayernovu snagu,ali cinjenica je da su svi klubovi osim Dorrtmunda u toj ligi klasa ili dvije ispod. Ja razumijem da se ljudi pokusavaju ohrabrit kako ce Bayern ovo,kako ce Bayern ono,ali sjetite se pocetka sezone i izjava realovih simpacica koje su predviđale nekih 5 naslova prvaka za redom dok danas 13 bodova kaskaju za Barcom u prvenstvu i pricaju pricu kako prvenstvo nije bitno vise,vec su bitni el clasici sto nije bio slucaj prosle sezone kad su obrnuto laprdali. Barca je imala los period u kojoj ju je jedan Milan potpuno zasluzeno pobjedio,ali taj period je iza nje i ja vidim podizanje usonje od strane Abidala ponovo. Barcelona je vise od kluba i to nista ne moze promjenit...

Komentiraj...
Vidi sve komentare