To je to što me zanima!

Xavijeva muka: Samo 13 igrača mu zdravo od čega tri golmana

Kada se na to doda i tragičan problem sa srcem Sergija Aguera zbog kojeg je morao nevoljko i prijevremeno završiti karijeru, čovjek se zapita ima li kraja nevoljama katalonskog diva?
Vidi originalni članak

Korona virus poharao je svlačionicu Barcelone. Kao da španjolski velikan nema dovoljno muka (dovoljan je pogled na tablicu La Lige), odnedavno novi trener 'blaugrane', legenda kluba i svjetskog nogometa Xavi Hernandez uhvatio se u koštac s novim problemima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema posljednjim informacijama iz Barcine svlačionice, čak 12 nogometaša nedostupno je za nadolazeće nogometne akcije. Najnoviji nalazi pokazali su da su na korona virus pozitivni Dembele, Gavi i Umtiti.

Nedostupni su Alba, Alves i Lenglet, nema ni Baldea. Još otprije pozitivne nalaze dobili su Dest, Garcia, Pique, Araujo i Mingueza. Dakle, Xavi je ostao na 13 zdravih i spremnih nogometaša od kojih su čak trojica golmani.

Kada se na to doda i tragičan problem sa srcem Sergija Aguera zbog kojeg je morao nevoljko i prijevremeno završiti karijeru, čovjek se zapita ima li kraja nevoljama katalonskog diva? A još ni nije potegnuto pitanje financija, prekomjernog zaduženja kluba i vrlo loše solventnosti...

Utakmica protiv Mallorce u 19. kolu La Lige je za četiri dana, 2. siječnja, i pitanje je kako će Xavi uspjeti pokrpati momčad. A da problemi budu još i veći, momčad u narednom periodu čekaju četiri utakmice s tim da je olakotna okolnost što je protiv Real Madrida u Superkupu posljednja od spomenutih.

Kako god, Barcelonu čeka paklen ritam s mnogo izostanaka te jedino preostaje vidjeti kako će se rezultati odviti. I hoće li ju teška vremena koja stižu dodatno unazaditi.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • nokia8 29.12.2021.

    Navijam za RM ali ovo je uzas. Sta je dozivela barselona da zbog lesija ne moze da se pojaca i sada ispastaju zbog toga.

  • VolbeatDbv 29.12.2021.

    max flu

  • Real_Madrid81 29.12.2021.

    I da vas 50 ima nebi nista postigli😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare