To je to što me zanima!

Yaya: Nesretan sam, gade mi se engleski mediji, muka mi je

Novinari pričaju o mojoj plaći, i kažu da je sramotna. Kao da sam došao zbog plaće. Došao sam u klub osvajati titule i da pomognem klubu da se razvije...
Vidi originalni članak

Sjajni veznjak Manchester Cityja, i po mnogima jedan od najboljih na toj poziciji u cijelom svijetu, 32-godišnjak iz Obale Bjelokosti Yaya Toure u velikom je intervjuu za francuski L'Equipe priznao kako je unatoč silnim titulama nesretan. 

- Osvojio sam puno titula, zaradio puno novca, ali nisam sretan - rekao je Toure pun kritika na engleske medije:

- Pišu o nekakvom novom početku za mene. Kakvom novom početku? Završio sam na drugom mjestu prošle sezone u najjačoj i najtežoj ligi na svijetu. Zabio sam 12 golova te sezone iako sam igrao i na Afričkom kupu nacija. Nije me bilo dva mjeseca, a oni me kritiziraju kako ne zabijam dovoljno golova. Trebate razumjeti moje gađenje - rekao je Toure pa nastavio:

- Novinari pričaju o mojoj plaći i kažu da je sramotna. Kao da sam došao zbog plaće. Došao sam u klub osvajati titule i da pomognem klubu da se razvije. Ne mogu vjerovati koliko sam puta bio na naslovnicama u tekstovima koji pišu da sam ja problem i da bih ja trebao otići - rekao je Toure koji je godinama odbijao ponude mnogih velikih svjetskih klubova te ostao u redovima Cityja. 

- Ovdje stvari nikada ne valjaju. Trebali bi se više usredotočiti na pozitivne stvari, a ne negativne. Muka mi je - poručio je Toure. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • nikluk20 19.10.2015.

    a šta si očekivao?....pravi nogometaš ne brine o medijima nego o svojoj igri....

  • Rasplinhac 19.10.2015.

    Normalno da pljuju po njemu i po ostalim strancima,kad engleskih igraca gotovo da i nema u ligi,a to sto ima nije vrijedno spomena.

  • dodo-077 19.10.2015.

    lik bolji od svih engleskih igraca, placa bi mozda bila nerealna da zivimo 10 god. unazad, danas kakve su place on ima sasvim normanlu sa obzirom na kvalitetu, znacenje klubu i ostalo

Komentiraj...
Vidi sve komentare