To je to što me zanima!

Yossi Benayoun potpisao je za Chelsea na tri sezone

Kao što se dosad nagađalo, sad je i potvrđeno iz londonskog kluba. Izraelski veznjak Liverpoola potpisao je ugovor 'težak' između 6 i 7 milijuna €
Vidi originalni članak

Izraelski ofenzivni veznjak Yossi Benayoun (30), kao što se i očekivalo, potpisao je ugovor s londonskim Chelseajem, piše goal.com. Po završetku katastrofalne Liverpoolove sezone Benayoun je zaprijetio odlaskom zbog slabe minutaže koju mu je davao sada već bivši menadžer Rafa Benitez. Ni dolazak Roya Hodgsona nije zadovoljio njegove ambicije te je sklopio trogodišnju suradnju s 'Bluesom'. Izraelac je na Stamford Bridge došao kao zamjena Joe Coleu nakon trogodišnje karijere u Liverpoolu.
- Veoma sam uzbuđen što sam došao u tako velik klub poput Chelseaja. Nadam se da ću biti uspješan u plavom dresu - rekao je za službene stranice londonskog kluba Benayoun koji će se novim suigračima pridružiti petog srpnja.
U 92 nastupa za 'redse' upisao je 18 golova.

YAYA TOURE I SLUŽBENO POSTAO IGRAČ MAN CITYJA
Bjelokošćanski vezni nogometaš Yaya Toure (28) prešao je iz Barcelone u redove Manchester Cityja potpisavši petogodišnji ugovor, objavili su u petak iz mančesterskog kluba.
- Yaya je fantastično pojačanje. Njegovo iskustvo i sposobnost u igri bit će nam od velikog značaja - izjavio je trener Cityja Roberto Mancini.
Odšteta Barceloni zasad se ne spominje precizno. Mediji procjenjuju da je otkup njegova ugovora klub s Eastlandsa koštao 33.5 milijuna eura. Toure je Barcelonu pojačao 2007. godine došavši iz Monaca, te je za katalonsku momčad skupio 118 nastupa i šest golova, osvojivši dva naslova španjolskog i jedan europskog prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ChromE_1 02.07.2010.

    Ak ti pored lamparda i maloude odigras 5 utakmica u cijeloj sezoni, svaka ti cast...u oronulom liverpoolu je bio zamjena... di ce sad u cfc-u igrat

  • chelsea_fan 02.07.2010.

    dobar igrač.. dobar transfer

  • Philly76 02.07.2010.

    navijam za liverpool al ovo je totalna katasrtofa. još ak odu torres i gerrard e onda smo u k...u

Komentiraj...
Vidi sve komentare