To je to što me zanima!

Z. Srebrić: Neumjesno je pitati o Bilićevu ugovoru

Glavni tajnik HNS-a nije htio odgovoriti na pitanje krije li se u njegovoj torbi novi ugovor namijenjen hrvatskom izborniku Slavenu Biliću
Vidi originalni članak

Za vodstvo HNS-a ovo su jedni od najtežih dana otkako su oni na čelu saveza. Opozicija je nikad jača, a na sve se nadovezao i Slaven Bilić. Izbornik je HNS-u prošli tjedan podijelio packe zbog novog ugovora, rekao je "da nije siguran koliko žele da ostane". Slično je ponovio i u Glasgowu, "želim ostati ako mi ponude ugovor". Na sve to nadovezalo se i kašnjenje nekih igrača na trening nakon čega je Bilić opet rigao vatru. Zorislav Srebrić uvjeravao je sve oko sebe da će se "izbornik ujutro smiriti". Glavni tajnik nikamo ne ide bez svoje torbe, a "sumnja" se da u njoj nosi i karte sa SP-a u Italiji 1990. godine. Na pitanje je li u famoznoj torbi i Bilićev novi ugovor, nervozno je odgovorio:
- Ovo je neumjesno pitanje. Zašto se svi toliko brinete oko Slavenova ugovora - pitao je Srebrić.
Na rečenicu da se i sam Bilić pita žele li ga za izbornika, opet je odgovorio protupitanjem:
- A zar mislite da mu nećemo ponuditi novi ugovor? - dodao je Srebrić i pitanje opet ostavio bez konkretnog odgovora.

"SITNI" SUKOBI HNS-A I STOŽERA

* Bilić je inzistirao da se s dalekih gostovanja igrači ne vraćaju kući odmah nakon utakmice, u HNS-u se s time baš nisu slagali. No, uvaženo je u Tallinu, igrači su putovali kući tek nakon prospavane noći.
* Izbornika je razljutilo što uoči susreta u Skopju savez nije na vrijeme nabavio lopte s kojima se i igrala ta važna utakmica. Stigle su tek u srijedu popodne, umjesto u ponedjeljak.
* Marković nije želio Prosinečkog u stožeru, no Bilić je na tome inzistirao. I ubacio Robija kao "vanjskog suradnika", volontera. Danas vodi bitku da Prosinečki bude i adekvatno plaćen.
* Povuci-potegni oko novoga ugovora i dalje traje, izbornik je sada i preuzeo inicijativu i često ponavlja: dajte mi ponudu!
* Neslaganje oko sponzorskih obveza igrača izniknuli su već u Splitu, prije Nizozemske. Bilić je i prije Glasgowa tražio da se igrače toga oslobodi, no, ipak je popustio.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • justicia 25.03.2008.

    Jel to on opet nesto krade? Ajde srebricu i ostali polumrtvaci iz HNS-a lijepo se sagnite i ljubite noge i Bilicu i svim igracima. I odljepite se vise od fotelja jer ima puno mladih, strucnijih i postenijih ljudi za vas posao!

Komentiraj...
Vidi sve komentare