To je to što me zanima!

Za Benzemu 30 milijuna €, četiri milijuna po sezoni

Mlada zvijezda Lyona, 19-godišnji Benzema, bi prelaskom u Inter ili Milan četiri puta uvećao svoja primanja. Sada godišnje ima 800.000 eura
Vidi originalni članak

Nakon briljantne partije protiv Glasgow Rangersa u Ligi prvaka dvojbe više nema - 19-godišnji Karim Benzema već je sad jedan od najboljih centarfora svijeta. Ako francuski prvak odluči prodati ga, Lyonov napadač mogao bi idućeg ljeta biti jedan od najskupljih igrača na tržištu. Sezonu je počeo kao igrač od 15 milijuna eura, a sad su Milan, Inter, Real, Juventus i Liverpool spremni platiti i dvostruko više! Lyon bi ga vrlo lako mogao prodati jer nakon svake sezone unovči svojeg najskupljeg igrača - Maloudu, Diarru, Essiena... Prema francuskim medijima, Benzema bi mogao u Milan ili Inter jer oni su spremni upeterostručiti plaću iz Lyona. Karim sad ima 800.000, a Talijani mu nude četiri milijuna eura na godinu!

BLJESNUO NAKON TEŠKE OZLJEDE FREDA
Karim Benzema najbolji je strijelac francuskog prvenstva s deset golova u 17 utakmica. Bljesnuo je nakon što se ozlijedio Lyonov prvi napadač Fred. Brazilac je slomio nogu na Copa Americi i sad se polako vraća. Benzema je alžirskog podrijetla, no još kao junior odbio je poziv u njihovu reprezentaciju. Igra za Francusku.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare