To je to što me zanima!

'Za Brekala imamo puno boljih ponuda od one Wolfsburgove'

Zoran Mamić rekao je da se u Dinamu nadaju čudu u slučaju Ademi te potvrdio da je najbliži odlasku iz 'modre' svlačionice Josip Brekalo za kojeg ne manjka ponuda
Vidi originalni članak

Nećete nam zamjeriti što kapetan i ja izgledamo ovako svježe. Ovo je bila uspješna sezona, ispunili smo sve svoje rezultatske ciljeve i afirmirali puno mladih igrača, rekao je u najavi utakmice s Lokomotivom (subota, 19 sati) Zoran Mamić.

Obećao je Mamić da će, kad sve bude gotovo, izdiktirati prvih 11 barem prije jedne utakmice, no to nije napravio ni ovaj put.

- Želja mi je da opet neki mladi igrači dobiju priliku, ali sutra igra i B momčad, a juniori u nedjelju igraju derbi za prvo mjesto i zato još ne znam sastav - rekao je Mamić te nastavio:

- Za čime najviše žalim? Najviše za bodovima u Ligi prvaka, pogotovo za one dvije famozne utakmice protiv Olympiacosa, naravno i zbog Ademija i teških ozljeda koje su nas zadesile - rekao je Dinamov trener i najavio da pripreme za iduću sezonu počinju 9. lipnja.

- Na pripremama u Sloveniji igrat ćemo protiv Vardara, Kopenhagena, a možda i Celtica.

Arijan Ademi jučer je saslušan u Uefi i očekuje se odluka Disciplinskog suda Uefe. 

- Liječnici i glavni direktor su rekli da je dugo trajalo i bilo iscrpljujuće, a mi se nadamo da će komisija donijeti odluku na našu stranu. Vjerujem u čudo, ali naravno da je teško predvidjeti jer svi znamo kako takve velike organizacije funkcioniraju i znaju stajati iza svojih odluka, čak i kada su krive - kratko je rekao Mamić koji je progovorio i o odlascima na ljeto.

- Trenutačno je najbliži odlasku Josip Brekalo. Wolfsburg je poslao ponudu, ali mi imamo i prilično bolje ponude od te. No ne bih o klubovima. Nije još ništa definirano, ali moglo bi se završiti u sljedećih par dana - rekao je Mamić.

Kapetan Dinama umjesto na pripreme sa zagrebačkom momčadi mogao bi u Francusku s reprezentacijom.

- Moram priznati da sam zadovoljan svojom formom tijekom cijele sezone i mislim da se imam pravo nadati pozivu - rekao je Antolić.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • hosovac_1_1 13.05.2016.

    za desetke milijuna eura prodaju igrače koji nisu odigrali deset utaknica.....svaka čast tako to rade veliki klubovi

  • strmi007 13.05.2016.

    Dinamoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

  • Dragan KataGomercic 13.05.2016.

    ne svidjamise njegova igra a pogotovo njegovi udarci prema golu

Komentiraj...
Vidi sve komentare