To je to što me zanima!

Za derbi zovi Ivana: Bebek će suditi derbi Dinama i Hajduka

Bebek je Splićanima ove sezone sudio dvaput i to u oba ogleda protiv Lokomotive koju su na Poljudu svladali s 3-0, a u Kranjčevićevoj remizirali bez golova. I Dinamu je sudio protiv Lokomotive
Vidi originalni članak

Ivan Bebek dijelit će pravdu u najvećem hrvatskom derbiju koji se u petak igra na Maksimiru od 18 sati.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Riječki sudac postao je sada već sigurna oklada sudačke komisije na dvoboje Dinama i Hajduka u Zagrebu budući da je protekle sezone vodio oba u hrvatskoj metropoli.

Bebek je Splićanima ove sezone sudio dvaput i to u oba ogleda protiv Lokomotive koju su na Poljudu svladali s 3-0, a u Kranjčevićevoj remizirali bez golova. I Dinamu je sudio protiv Lokomotive, tada je hrvatski prvak slavio s 4-0.

USUSRET TRANSFERIMA Hajduk dovodi novog Gambijca, a Ismajlija prodaje u Italiju?

Pomoćnici će mu biti Goran Pataki iz Đakova i Vedran Đurak iz Stupna, četvrti je sudac Goran Loparac iz Sladojevaca, dok će ulogu prvog dopunskog suca obavljati Marko Matoc iz Zaprešića te drugog Marin Vidulin iz Kanfanara.

Tihomir Pejin dobio je zadatak u Zaprešiću gdje gostuje Rijeka, Duje Strukan u Osijeku koji će ugostiti Istru, Dario Bel u Velikoj Gorici kamo će Varaždin, dok će Mario Zebec suditi Slaven Belupu i Lokomotivi.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • TinSoc 19.11.2019.

    U nas je teško biti sudac, jer se ponaša i igra prljavo. Svaki čas prekršaj, namjerno udaranje, protestiranje, nekritičnost, valjanje...Pola se utakmice igra, a pola vremena prolazi bez igre. Publika ne zna osnovna pravila.

  • usvakomkukoljuimazita 19.11.2019.

    Jedan od lošijih sudaca u povijesti HNLa ....

  • antonio45 19.11.2019.

    Hahah bebek stari😂 dinamovac iz srca i duse...

Komentiraj...
Vidi sve komentare