To je to što me zanima!

Za djecu iz Klaićeve: Boysi će veslati protiv torcidaša

Navijači Dinama na maratonu lađa žele pomoći dječjoj bolnici u Klaićevoj ulici. Boysi kažu kako se uz pomoć djeci na Neretvu idu i dobro zabaviti
Vidi originalni članak

Klub navijača BBB se stalno bavi humanitarnim radom. Evo, sjetili smo se bolnice u Klaićevoj i želimo pomoći. Na maratonu lađa veslamo pod imenom “Plavo srce za Klaićevu”, rekao je Tomo Petrinjac, šef Kluba navijača, nakon nedjeljnog treninga na zagrebačkom Jarunu. Tomo, Žlima, Meštar, Kava, Špiki, Tuks, Špoki, Papić, Zeba i ostali 8. kolovoza otisnut će se na jednu od najtežih veslačkih utrka uopće.
- Idemo se dolje i dobro zabaviti, ali najvažniji je humanitarni duh. Pozivam sve ljude dobre volje da se uključe u akciju uplatom na žiro-račun u Zagrebačkoj banci 2360000-1500175807. Ekipu smo skupili u Klubu navijača, a treniramo već mjesec dana. Morali smo i posuditi lađu, a u Metković idemo u vlastitom aranžmanu, sva je pomoć dobrodošla. Dakle, sponzori, Bog vas blagoslovio - poručio je Tomo.
Na 22 kilometra dugoj utrci Neretvom od Metkovića do Ploča bit će 39 momčadi, među njima i Torcida.
- Ne želimo podizati nikakve tenzije, neće biti problema, mi dolazimo u humanitarnom duhu. Ipak će nas na obalama Neretve gledati predsjednik, premijerka i predsjednik Sabora - uza smijeh zaključio je “kapetan” Tomo.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • alo_mačko 01.08.2009.

    KonradZGB, da da, sve smo kopirali od vas...prvo kopirate pola pisama i onda imate jos prkos rec da su izvorno vaše...INDIGO BOYS \'86...Pozdrav akciji!

  • YYYYYY 30.07.2009.

    neka drhti cijela europa ja ću sa dinamom napravit lom

  • deba KING 28.07.2009.

    svaka cast nek jedanput bude nesto pozitivno vezano za obje strane..zelio bih to vidit da prodje normalno,,medjutim ---PeGO poz---

Komentiraj...
Vidi sve komentare