To je to što me zanima!

"Za dva do tri tjedna opet ćemo imati Eduarda"

Povratak Eduarda Da Silve u prvu momčad Topnika sve je bliži. Trener Arsenala potvrdio je da će Eduardo zaigrati za najviše dvadeset dana
Vidi originalni članak

Trener nogometaša Arsenala o eduardu je pričao za vrijeme pres konferencije pred ogled s Aston Villom u Premiershipu. Nakon što se pričao o aktualnostima vezanim za utakmicu, Wenger se osvrnuo na oporavljenike, Dudua i Rosickog.
- Eduardo je sasvim blizu povratku u puni trening i očekujem da će zaigrati za dva ili tri tjedna - rekao je Wenger, koji će, naravno, Dudua postupno uvoditi u momčad. prvo će igrati sa rezevnom momčadi, a u prvoj momčadi mogao bi se naći prije Božića.
Neki su već zaboravili da je Tomas Rosicky također član Arsenala. On zbog ozljede zadnje lože nije igrao od siječnja, a u ponedjeljak je ponovno operiran.
- On se dobro osjeća, a operacija je protekla bez problema. očekujem da će početi trenirati za šest do osam tjedana. U kadru bi se mogao naći početkom sljedeće godine - najavio je Wenger.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Cromagnon 15.11.2008.

    Larsen je reka da se \"oslobodio\" kad je ponovno primio udarac u tu nogu.

  • torcida_4ever 15.11.2008.

    24sata Eduardo je ime,znaci da je prvo slovo veliko!!

  • djale90 14.11.2008.

    nije da kritiziram ikoga ali rekli su za tri tjedna prije tri tjedna...ona reci još 7 godina pa ako dođe za dva tjedna super... :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare