To je to što me zanima!

Za dva poraza tri milijuna €?! HNS napunio blagajnu u Kini

Iako nema službenih informacija o tome koliko je HNS zaradio, navodno se radi o tri milijuna eura koliko je Savez dobio za sudjelovanje na prijateljskom turniru na Dalekom Istoku
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometaši iz Kine se vraćaju sa zadnjim mjestom, a HNS punih džepova. Ante Čačić na raspolaganju je imao momčad sastavljenu većinom od HNL igrača, a Hrvatska je izgubila obje utakmice na penale, od Čilea i Kine.

Iako nema službenih informacija o tome koliko je HNS zaradio, navodno se radi o tri milijuna eura koliko je Savez dobio za sudjelovanje na turniru na Dalekom Istoku.

No pitanje je hoće li Kinezi nastaviti s ovim turnirom u siječnju jer su im sve reprezentacije stigle, ne samo bez najvećih zvijezda, već i u C postavama. Kinezi su poludjeli za nogometom, ali turnir je po posjećenosti na tribinama ispao fijasko.

China Cup je osvojio Čile koji je u finalu pobijedio Island 1-0 golom Angela Sagala. Kina je protiv Hrvatske izborila treće mjesto.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • mestar 15.01.2017.

    Prosla su ta vremena, kad svijetu mozes vise podvaljivat te neke cirkus utakmice i hvatat ih na emocije. Nisam gledao, jer znam da nemam sto vidit. Sad imamo Hrvatsku i neko ime u nogometnom svijetu ali nema nitko pravo da se kocka ugledom drzave, nogometa i ostalog sporta. Ti koji nas prestavljaju u svijetu na vaznim medunarodnim natjecanjima. Ovaj turnir isto smatram jako vaznim, ako nismo mogli sastavit dobru reprezentaciju, trebalo se zahvalit domacinima mozda bi drugi put platili duplo da da nastupimo, ovako nas nece nikad vise pozvat . To je isto kao da prodas falsu disajnersku torbu u butigi, mozda bi prevario nekog koji nezna razliku, pa kupio jednom ali nebi nikad vise stupio nogom u u tu butigu. Znam da ce brend i ostali ljigavci bit zadovoljni mozda je i pao pokoji zlatni roleks jos pored 3 milje, ne mozda da je nego sigurno jest samo neznam koliko jer kinezi i nasi trguju po istim pravilima.

  • slavonika 15.01.2017.

    Pocetni kapital za izgradnju nacionalnog stadiona u Osijeku...

  • Goldy1987 15.01.2017.

    Koji porazi ? Nerjeseni !

Komentiraj...
Vidi sve komentare