To je to što me zanima!

Za dva tjedna Robin Van Persie u punom treningu...

Čini se da će dobiti prilike odigrati neke bitne utakmice na kraju sezone. Radosni smo, mogu misliti i koliko je sam zadovoljan, kaže Wenger
Vidi originalni članak

Polako se približava trenutak kada će 26-godišnji Robin van Persie, nizozemski nogometni reprezentativac i član Arsenala, obavljati potpune treninge. Objavio je to njegov trener u londonskoj momčadi, Francuz Arsene Wenger, rekavši da su svi pokazatelji kako će Van Persie biti spreman za najjači trening u roku od dva tjedna.
- Izgleda da će dobiti prilike odigrati neke bitne utakmice na samom kraju sezone. Radosni smo zbog toga, mogu misliti i koliko je sam zadovoljan zbog takvog razvoja događaja - rekao je Wenger.
Podsjetimo da se nizozemski napadač ozlijedio još u studenom prošle godine tijekom prijateljske utakmice nizozemske reprezentacije u Italiji. U pitanju je bila teža ozljeda gležnja. Do trenutka ozljede je postigao sedam pogodaka u Premiershipu, te jedan u Ligi prvaka. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_35025 31.03.2010.

    Neće,jer Dudu je imo težu ozljedu,a ruku na srce Van Persie je igracina koja se prilagodi na sve uvjete..Bendtner im je u formi,pa će ga malo iza povuć Wenger,ne skroz al dovoljno da pokusa zamjenit fenomenalnog Fabregasa

  • ducy18vk 31.03.2010.

    ako ude prebrzo u momcad dogodit ce mu se isto sto i dudu-u

Komentiraj...
Vidi sve komentare