To je to što me zanima!

Jeličić je već poslao čestitku! Novi prvak Hrvatske je Dinamo

Poslije 14 kola Dinamo ima 34 boda (10 pobjeda uz četiri remija), Rijeka je trenutno druga uz 25 osvojenih bodova (osam pobjeda, remi i pet poraza) i postoji mogućnost da padnu i na četvrto mjesto...
Vidi originalni članak

Dinamo je na pogon majstora Hilala Soudanija slomio Rijeku u derbiju na Maksimiru (3-1) i tako nastavio suvereno vladati prvenstvenom ljestvicom.

Poslije 14 kola Dinamo ima 34 boda (10 pobjeda uz četiri remija), Rijeka je trenutno druga uz 25 osvojenih bodova (osam pobjeda, remi i pet poraza) i postoji mogućnost da padnu i na četvrto mjesto ukoliko Hajduk i Osijek dobiju svoje konkurente.

Za HTV-ovog stručnog komentatora Joška Jeličića nema dileme, novi prvak je zagrebački Dinamo. To je podijelio na svom Facebook statusu.

 

Idi na 24sata

Komentari 191

  • jimbbbo 29.10.2017.

    Koliko mozete bit dosadni sa tim kao navodnim namjestanjem? Pa Dinamo je druga galaksija za sve klubove balkana po ogometnoj školi, trofejima i igračima kako danas tako i u povijesti. Protiv sam uprave Dinama već dugih 10 godina i ne slavim prvenstva od kad je zadnji put pokojni joža nam donio naslov ali da 11 godina za redom jedan klib osvaja prvenstvo i ostavi jednog hajduka 250 bodova u tome periodu a rijeku i ostale da ni ne zbrajam i u tome svemu vi krivite sudce i namještanje a ne svoje klubove i njihove nesposobne i lopovske uprave je u najmanju ruku smješno ali je u stvari žalosno. Bit ćeš opet Dinamo!

  • KomšoIbrahim 29.10.2017.

    Joško filozofa ni dana trenerskog staza. Preuzmi Zagreb ili Belupo pa pričaj na terenu

  • lolito 28.10.2017.

    sad ce odjednom sudjenje postati normalno...jbg dinamo na devet ...ako slucajno padne razlika 4-5bodova odmah ce se bacit na standardni plan...klasika

Komentiraj...
Vidi sve komentare