To je to što me zanima!

Za Josea 'kraljevski klub' nudi sedam milijuna eura...

Žele li Josea Mourinha, čelnici madridskog Reala Interu su spremni platiti odštetu od 7 mil. eura. Na Bernabeu su mu već pripremili trogodišnji ugovor
Vidi originalni članak

Posljednjih mjeseci nisam kontaktirao niti s jednim drugim klubom. Kakav bih ja to bio trener ako bih pregovarao tijekom sezone u kojoj lovimo tri bitna naslova, izjavio je Portugalac Jose Mourinho i dodao:
- Navijači Intera mogu biti mirni. Zanima me ono što i njih, pobjede protiv Siene i Bayerna.
Ipak, prema pisanju La Gazzette dello Sport, Florentino Perez, predsjednik Reala, već je krenuo u akciju 'otimanja' portugalskog trenera milanskom klubu.
Ako Madriđani uspiju dovesti Josea, to će ih stajati 57 milijuna eura. Interu će za Portugalca trebati platiti odštetu od sedam milijuna eura, a sadašnji trener Manuel Pellegrini u slučaju otkaza dobiva pet milijuna eura.
Ako doista ode na Santiago Bernabeu, Special One će potpisati trogodišnji ugovor, prema kojem će po sezoni zarađivati 15 milijuna eura. Bio bi daleko najplaćeniji trener na svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • bosnia_80 12.05.2010.

    @dakox... ti očito nisi pročitao onaj članak od prije par sedmica, u kojem se govori o milion prodanih dresova sa brojem 9, u samo jednoj godini i to po cijeni od 85 eura... Kakav bolan dug, nemoj me zasmijavati? sponzorski ugovori, prodaja tv prava... pa evo, npr. hajduk daje barceloni 2 miliona za gostovanje na poljudu.... zamisli koliko se plaća za dolazak reala, kad krenu u aziju ili ameriku na one svoje čuvene turneje..itd. itd.

  • djale90 12.05.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

  • Dakox 12.05.2010.

    @Bosnia... mogu oni sve to prodavati, ali ako ne osvajaju polako ce i sponzore poceti gubiti, i nema zarade od osvojenih titula, a sa tim dresovima ne mogu ni place pokriti tim zvijezdama, ako se nadaju da ce ih dresovi samo izvuc onda se gadno varaju, hoce mozda jos koju godinu i sponzori ce biti tu ali ako nema titula nema ni sponzora. A Realu se upravo to dogada, iako imaju povijest, ali od povijesti se ne zivi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare