To je to što me zanima!

Spektakl u Madridu: Cristiano Ronaldo zabio Unitedu za remi

Real i Manchester United odigrali su 1-1 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka na Santiago Bernabeuu. Welbeck je šokirao Madrid, ali Ronaldo je spasio stvar...
Vidi originalni članak

Navijači na Bernabeuu nisu vidjeli remi protiv engleske momčadi 13 godina. Posljednji put Real je protiv engleskog kluba odigrao neodlučeno 2000. godine, a protivnik je bio Manchester United. Tada je završilo 0-0. 

- Zaboravite 0-0. Nema šanse. Vidjet ćete golove - obećao je sir Alex Ferguson. 

U osam utakmica koje su odigrali Real i United pao je 31 gol, gotovo četiri po utakmici. Danny Welbeck utišao je Bernabeu. No sve je na početak vratio Cristiano Ronaldo. I to sve u pola sata utakmice. 

- Moji igrači dali su sve. Krenuli smo snažno, a onda smo primili gol iz ničega. To je teško za igrače. Nije se lako vratiti. Sve je otvoreno, 50:50 - rekao je Mourinho.

United je dobio ono po što je došao u Madrid. Zabio je gol koji bi mogao biti ključan za prolazak u četvrtfinale. United je u posljednjih pet izleta u Španjolsku u utakmicama Lige prvaka primio samo jedan gol. I to je bio ovaj Cristiana Ronalda. 

No, kako je sir Alex rekao, teško je očekivati da u susretu ove dvije momčadi ne bude golova. Real je 28 puta pucao prema golu Uniteda, izveo je 12 kornera, United devet. 

- Uh, teška utakmica. Već sam zaboravio kako je United jak u obrani. Igrali smo bolje i zaslužili smo zabiti više od jednog gola. No imat ćemo šanse popraviti to u uzvratu - rekao je Cristiano Ronaldo nakon utakmice.

Jose Mourinho Luki Modriću dao je 15 minuta. Hrvatski veznjak to je solidno iskoristio. Podijelio je nekoliko vrlo dobrih lopti, a u samom finišu utakmice malo je nedostajalo da Ronaldo zabije za pobjedu nakon jedne njegove lopte.

Oba su gola pala glavom, nakon centaršuta. 

- Točno sam znao gdje će Rooney poslati loptu nakon kornera. To je naša rutina. Postavili smo se kao uvijek i tako igramo. Isto ćemo ponoviti u uzvratnoj utakmici - dodao je strijelac prvog gola Danny Welbeck.

Ne zaboravite, možete glasati za najboljeg igrača utakmice OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 414

  • Ubananismo 14.02.2013.

    modric daj se makni iz reala sramotis se

  • Frenkyy 14.02.2013.

    Jel igrao uopće RobinVP? HAHAHA Daleko najbolji igrač im je DeGea! Ne znam da li bi takav MU bio na sredini tablice i Španjolskoj! Grijeh je uopće to uspoređivat sa španjolcima a naročito sa igrom Reala i Barcelone!

  • leonhr 14.02.2013.

    balog jučer:ove ekipe su tako dobre de neki igrači tipa vidić nisu ni među 18,baš zato Luka danas ima veliku šansu ući u igru

Komentiraj...
Vidi sve komentare