Obavijesti

Sport

Komentari 414

Spektakl u Madridu: Cristiano Ronaldo zabio Unitedu za remi

Spektakl u Madridu: Cristiano Ronaldo zabio Unitedu za remi
11

Real i Manchester United odigrali su 1-1 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka na Santiago Bernabeuu. Welbeck je šokirao Madrid, ali Ronaldo je spasio stvar...

VIDEO

Navijači na Bernabeuu nisu vidjeli remi protiv engleske momčadi 13 godina. Posljednji put Real je protiv engleskog kluba odigrao neodlučeno 2000. godine, a protivnik je bio Manchester United. Tada je završilo 0-0. 

- Zaboravite 0-0. Nema šanse. Vidjet ćete golove - obećao je sir Alex Ferguson. 

U osam utakmica koje su odigrali Real i United pao je 31 gol, gotovo četiri po utakmici. Danny Welbeck utišao je Bernabeu. No sve je na početak vratio Cristiano Ronaldo. I to sve u pola sata utakmice. 

- Moji igrači dali su sve. Krenuli smo snažno, a onda smo primili gol iz ničega. To je teško za igrače. Nije se lako vratiti. Sve je otvoreno, 50:50 - rekao je Mourinho.

United je dobio ono po što je došao u Madrid. Zabio je gol koji bi mogao biti ključan za prolazak u četvrtfinale. United je u posljednjih pet izleta u Španjolsku u utakmicama Lige prvaka primio samo jedan gol. I to je bio ovaj Cristiana Ronalda. 

No, kako je sir Alex rekao, teško je očekivati da u susretu ove dvije momčadi ne bude golova. Real je 28 puta pucao prema golu Uniteda, izveo je 12 kornera, United devet. 

- Uh, teška utakmica. Već sam zaboravio kako je United jak u obrani. Igrali smo bolje i zaslužili smo zabiti više od jednog gola. No imat ćemo šanse popraviti to u uzvratu - rekao je Cristiano Ronaldo nakon utakmice.

Jose Mourinho Luki Modriću dao je 15 minuta. Hrvatski veznjak to je solidno iskoristio. Podijelio je nekoliko vrlo dobrih lopti, a u samom finišu utakmice malo je nedostajalo da Ronaldo zabije za pobjedu nakon jedne njegove lopte.

Oba su gola pala glavom, nakon centaršuta. 

- Točno sam znao gdje će Rooney poslati loptu nakon kornera. To je naša rutina. Postavili smo se kao uvijek i tako igramo. Isto ćemo ponoviti u uzvratnoj utakmici - dodao je strijelac prvog gola Danny Welbeck.

Ne zaboravite, možete glasati za najboljeg igrača utakmice OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 414
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu