To je to što me zanima!

'Za koji tjedan znat ćemo hoće li Luka biti spreman za Island'

Treba očekivati da je on operacijom riješio ovaj problem, a Real će učiniti sve kako bi zaštitio Luku i da će adekvatno tomu dozirati njegove napore, rekao je liječnik reprezentacije Boris Nemec
Vidi originalni članak

Luka Modrić zbog ozljede koljena morao je preskočiti posljednju reprezentativnu akciju. No nakon što je iz svog doma u Madridu gledao pobjede Vatrenih u Finskoj i Albaniji isto bi mogao napraviti i u utakmici protiv Islanda (12.11.).

- Luka je nedavno podvrgnut operativnom zahvatu, rehabilitacija je tek počela i u ovom trenutku ne trebamo špekulirati s datumom njegovog povratka na teren. U interesu je reprezentacije, Reala i samog Luke da se vrati kada bude potpuno spreman, a hoće li to biti na vrijeme za Island, znat ćemo tek za nekoliko tjedana. U kontaktu smo s liječnicima Reala i pomno ćemo pratiti njegov oporavak - rekao je u razgovoru za Goal liječnik reprezentacije dr. Boris Nemec.

Koliki razlog te ozljede leži u njegovom non-stop ritmu igranja?

- Ova ozljeda je plod udarca, koji se mogao dogoditi i u prvoj i u zadnjoj utakmici sezone. Dakako da se s brojem utakmica povećava i vjerojatnost da ćete dobiti neki nezgodan udarac, ali Lukina konkretna ozljeda nije plod opterećenja nego jednostavno udarca u to mjesto - kaže dr. Nemec.

A postoji li opasnost da će se ta ozljeda Modriću vraćati i u budućnosti te treba li mu Real dozirati nastupe da izbjegne nove ozljede pročitajte na Goalu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • PredragKišurek 14.10.2016.

    Ko jebe realu mater.Za Domovinu se treba boriti pa makar i ovakvu korupcijsku.Bice bolje kaže baba Vanga.

  • perobao 13.10.2016.

    sa Lukom ili bez, nova tri boda su HRVATSKA, to vas boli ili ???

  • mr mike 13.10.2016.

    i netreba nam, goni se u penziju

Komentiraj...
Vidi sve komentare