To je to što me zanima!

Za Lea Messija su napravili najlakše kopačke u svijetu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kopačke F50 adiZero, koje teže 165 grama, na ovogodišnjem će Svjetskom prvenstvu u JAR-u nositi i jedan od najboljih igrača na svijetu, Messi
Vidi originalni članak

Barcelonina zvijezda Lionel Messi s napadačem Valencije Davidom Villom predstavio je novi Adidasov model kopački F50 adiZero u Barceloni.
- Oduševljen sam time koliko su lagane. Jedva ih osjećam na nogama. Brzina na travnjaku važan je dio moje igre. Nadam se da će je najlakše kopačke još povećati te da ću zbog njih u budućnosti još bolje igrati - rekao je trenutačno najbolji nogometaš na svijetu.
Messi bi nove kopačke trebao nositi već na utakmici protiv Valadollida u posljednjem kolu Primere koje se igra za dva dana.
- Upozorili su me da budem oprezan i da ih čuvam u prvoj utakmici na Nou Campu - našalio se Barcelonin nogometaš.
Adidas je i prošle sezone za Lea izradio posebne kopačke. U finalu Lige prvaka protiv Man. Uniteda u Rimu nosio je F50i. Zabio je gol za 2-0, ali glavom. Taj mu je model spadao s noge u velikom finalu na Olimpicu.
- Taj je model bio dobar, ali ovaj mi se ipak čini puno boljim. Jedva čekam isprobati F50 adiZero. Kažu mi da bih sad trebao biti još brži - izjavio je Argentinac.
Osim njega, revolucionarnom će se obućom na SP-u, između ostalih, koristiti David Villa, Steven Pienaar, Salomon Kalou, Arjen Robben, Lukas Podolski, Japanac Nakamura i engleski napadač Jermain Defoe.

MODEL VEĆ U PRODAJI ZA 1100 KUNA

Cijena novih kopački je 1100 kuna. Messi će igrati u ljubičasto-zelenim kopačkama. Adidas je izradio novi model u još dvije kombinacije, crno-žutoj i zlatno-crnoj. Kopačke nisu šivane koncem, nego su njihovi dijelovi spajani toplinski. Na isti je način adidas sastavio i loptu svjestkog prvenstva u JAR-u - jabulani.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • cr9ibra9 14.05.2010.

    treba biti oprezan u njima ... u takvim se najviše lome noge...

  • tovar_69 14.05.2010.

    wtf?! gram više manje kakva razlika, nebi da same igraju pa svako malo mjenjaju, prije bi se cijela karijera u istim kopačkama provele :)

  • eruptivni 14.05.2010.

    Bilo bi dobro kad bi nogometasi igrali bosi,ne bi bilo ozljeda tak puno

Komentiraj...
Vidi sve komentare