To je to što me zanima!

Za naježiti se: Pogledajte video o životu 'hrvatskog tigra'...

Jednostavno, teško je riječima opisati veličinu Branka Cikatića koju je pokazivao tijekom života. Ali zato videozapisom je nešto lakše. Cikatićevi prijatelji napravili su video njemu u čast...
Vidi originalni članak

Glumio je u Hollywoodu, borio se protiv najboljih boraca i postao jedan od najvećih ikada, osvojio K1 turnir u vrijeme samog vrhunca kickboksa. Sve je to u svojoj karijeri ostvario legendarni hrvatski borac Branko Cikatić koji nas je nažalost napustio prije nekoliko dana u 65. godini života.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Branko se dugo borio za život, splet nesretnih okolnosti doveo ga je prošle godine u vrlo teško zdravstveno stanje, imao je plućnu emboliju, sepsu, neki su liječnici čak i digli ruke od njega, ali stanje mu se stabiliziralo. Nažalost, ne zadugo. Preminuo je u svome domu u Solinu. 

Bio je istinska ikona, sudjelovao je u razvoju karijera Cro Copa i Antonija Plazibata, zalagao se da se mladi bave sportom. Jednostavno, teško je riječima opisati njegovu veličinu koju je pokazivao tijekom života. Ali zato je videozapisom ipak nešto lakše.

Prijatelji su napravili video u čast 'hrvatskog tigra'. Od prizora iz njegovih legendarnih borbi u kojima je pobjeđivao Le Bannera, Aertsa, Hoosta pa do slika s treninga. Sjednite i uživajte. A legendarnog Branka pamtit ćemo zauvijek...

 

 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • MK7R300ps 01.04.2020.

    Pokoj mu duši , šteta šteeta samo 65 još 15 20 je trebao lagano...

  • sarkastik76 01.04.2020.

    po meni najbolji borci koje sam tada gleda dok je K1 bija best of the best: Peter Aerts, Hoost, CIKATIĆ. sramotno i neozbiljno je uspoređivat Brankov prvi K1 i onu lakrdiju šta je poklonjena crocop-u u zagrebu, di su došli petorazredni borci, osim badr harrya.

  • sarkastik76 01.04.2020.

    crocop je jedna narcisoidna i mala osoba koja je sa svakim sa kim je surađivao naprasno prekinija sve odnose, jedino mu je osta onaj drviš, inače, cikatić ga je u japanu prestavio kao svog nasljednika, a ovaj mu je zagorča život. sve govori o njemu kad ga je javno izazva na meč, mada je pok. branko prešas 60-tu.koliko je velik nije se udostojia ni saučešće familiji javno poslat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare