To je to što me zanima!

Za "Nema crnih Talijana" Juveu kazna 10.000 eura

Talijanski nogometni klub Juventus povjerenstvo Serie A kaznilo je sa 10.000 eura zbog rasističkih povika na utakmici 17. kola i to protiv Catanije...
Vidi originalni članak

Juventus je na svom terenu odigrao još jednu razočaravajuću utakmicu u nedjelju izgubivši od Catanije 2-1 u 17. kolu Serie A. Navijači su svoje nezadovoljstvo izrazili rasističkim povicima, a nije im prvi put. Zato im je povjerenstvo lige odrezalo kaznu od 10.000 eura.
- Tijekom utakmice Juventusovi su navijači u tri navrata pjevali uvredljive pjesme na račun igrača suparničke momčadi, a i napravljen je propust u osiguranju budući su bacane petarde u njihovom sektoru - stoji u izvješću povjerenstva.
Osim Juventusa, novčano su kažnjeni i Livorno (8000 eura) i Inter (5000 eura) zbog propusta u osiguranjima u domaćim utakmicama sa Sampdorijom, odnosno Laziom, a riječ je o bacanju baklji i petardi.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • kalimeroNa2 22.12.2009.

    plavocrni optimista :) bice i on neki rodijak izbosne i kamenjara koji se boji da mu se lazno drzavljanstvo ne ukine :) Joj kak bi ja to sve potjerao iz croatistana... taman da ne imali niti jednog nogometasa, ne bi bio preveliki gubitak za civilizaciju

  • kalimeroNa2 22.12.2009.

    hahahaha....kako nema crnih talijana? Pa svi su oni pomalo tamni ko cigani :)

  • innelli 22.12.2009.

    Casio i njemu slični najbolje da žive u nekom getu, ali se bojim da bi i tu dijelili ljude, ako ništa barem po spolu, boji kose, očiju ili šta već .... izmislili bi oni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare