To je to što me zanima!

Za njega platili 'masne' novce, zaboravili ga prijaviti za Europu

Haller je stigao u Ajax ovu zimu za klupski rekord od 23 milijuna eura, no utakmice u Europi gledat će s tribina jer ga je klub zaboravio prijaviti za europska natjecanja...
Vidi originalni članak

Ti si kriv. Ne, ti si kriv. Ne, ti si to trebao napraviti. I tako otprilike u Ajaxu prebacuju krivnju jedni na druge jer netko je opasno zeznuo stvar.

Sebastian Haller (26) je u siječnju stigao u Ajax iz West Hama za 23 milijuna eura i kao najskuplje pojačanje u povijesti kluba. No pojačanje koje je klub zaboravio prijaviti za utakmice u Europskoj ligi te će zbog toga morati na tribine. 

'Kopljanici' su šokirani i nije im jasno kako se ovo moglo dogoditi, ali najveći problem će biti objasniti igraču zašto su ga zaboravili prijaviti.

- Provjeravamo što se dogodilo. Razgovaramo s Nogometnim savezom Nizozemske i Uefom kako bismo vidjeli tko je i gdje pogriješio. Nejasno nam je što se dogodilo - poručili su iz nizozemskog prvaka.

Napadač iz Obale Bjelokosti je oduševio u Eintrachtu gdje je bio tvorac moćnog terceta zajedno s Lukom Jovićem i Antom Rebićem. Zabio je 33 gola iz 77 susreta i podijelio 19 asistencija. Riječ je o klasičnom centarforu na kojeg su oko bacili klubovi diljem Europe, ali uspio ga je dovesti West Ham za 50 milijuna eura.

Nadali su se 'čekićari' da su dobili 'zlatnu koku', ali Haller je razočarao. U 55 utakmica zabio je svega 14 golova pa je klub odlučio spasiti što se spasiti da. Prodao ga je Ajaxu za 23 milijuna eura kako bi barem vratio neki novac. 

U Ajaxu mu ide dobro jer je u sedam utakmica zabio dva gola uz četiri asistencije, ali susret protiv Lillea u šesnaestini finala Europske lige tako neće igrati jer je klub zaboravio na njega. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kajsitilud 05.02.2021.

    Jel i u Hajduku tako zaborave prijavit nekog za Europu? Aha da, ...

  • doormat 04.02.2021.

    Ja sam kriv

  • Space Burek 04.02.2021.

    Haha nisam ni znao da ga je Frankfurt uvalio za 50m. Preko 110m digli na Halleru i Jovicu... jedan prodan za 22m a drugi posuden nazad u Frankfurt haha svaka cast upravi Frankfurta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare