To je to što me zanima!

Za Novakove uspjehe zaslužan je Ljubičić: On je bio moj idol...

Ivan Ljubičić je čovjek od kojeg sam učio, nastojao sam biti poput njega. Znam ga više od deset godina, trenirali smo zajedno jer smo imali istog trenera, rekao je Đoković o našem bivšem tenisaču
Vidi originalni članak

Jedan od najvećih tenisača svih vremena te današnji drugi reket svijeta, Novak Đoković, otkrio je Australcima tko je imao najsnažniji utjecaj na razvoj njegove fenomenalne sportske karijere.

- Ivan Ljubičić je čovjek od kojeg sam učio, nastojao sam biti poput njega. Znam ga više od deset godina, trenirali smo zajedno jer smo imali istog trenera. U vrijeme kad je on bio treći na ATP listi, bio je vrlo ljubazan prema meni. Uvijek prijateljski nastrojen i znao je dati pravi savjet, što god da mi je trebalo - započeo je Srbin pa nastavio:

- Stvarno sam se ugledao na njega. On je jedan od onih ljudi koji su u to vrijeme imali najviše utjecaja nna mene. Uvijek sam htio trenirati s njime, on je u ono vrijeme bio jedan od najboljih svjetskih tenisača.

Danas je Ljubo trener njegovog rivala Rogera Federera:

- Ljubičić je otvoren za sve sugestije, pitanja i savjete, za sve što mi je pomoglo da se razvijem. Takav smo odnos razvili na početku svog poznanstva, tako je i danas. Nije važno u čijem je stručnom stožeru, razgovaramo jednako kao nekada - rekao je Đoković.

Inače, Ljubičić i Đoković odigrali su devet mečeva u karijeri, Novak je pobijedio u sedam.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Mél.C.B.🌼 18.01.2017.

    Mojj dragiiiii dragiiii Ljubo. Nije ni cudo da te "najveci" cijene! Gust mi je bija gledati tvoj tenis i tvoje ponasanje na terenu, i velika cast da sam te imala priliku susresti uzivo nekoliko puta! :)

  • Di-noAlić 18.01.2017.

    Ajde Novak odvedi ovog mulca u Banja Luku da ga malo duša mine kad se tako dobro slažete :)) i podsjeti ga na BL korpus ....

  • Nevitan 18.01.2017.

    Novak Djokovic = LJUDINA

Komentiraj...
Vidi sve komentare