To je to što me zanima!

Za pokušaj "atentata" na trofej SP-a platio 210 eura

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jimmy Jump je uoči finala Svjetskog prvenstva u Africi pokušao na trofej staviti crvenu kapu. No spriječio ga je zaštitar pa je završio u protvoru
Vidi originalni članak

Jaume Marquet Cot (36), poznatiji pod imenom Jimmy Jump mora platiti 210 eura kazne zbog incidenta uoči finala Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi. Utrčao je na Soccer City stadion neposredno prije no što su igrači Španjolske i Nizozemske izašli na travnjak. Zaletio se prema trofeju i na njega želio staviti crvenu kapu po kojoj je poznat. No munjevitom rekacijom spriječio ga je zaštitar srušivši ga na travu. Nakon toga su došli ostali zaštitari i Jimmyja iznijeli van terena kao vreću. Završio je u pritvoru i pritom olakšao svoj bankovni račun.
Španjolac je poznat po utrčavanjima na terene. Niti jedan veliki sportski događaj nije mogao proći bez njega. Ušao je u finalu Roland Garrosa i Rogeru Federeru pokušao na glavu navući katalonsku kapu. U finalu SP-a u Portugalu 2004. pokušao je Luisa Figa ogrnuti Barceloninom zastavom. Bio je na "el clasicu", Formuli 1, ragbi utakmici, a šokirao je i predstavnike Eurosonga pridruživši se na pozornici tijekom izvođenja pjesme uživo.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Prince Vegeta 13.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • Prince Vegeta 13.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • slay22 13.07.2010.

    A gle Figa hahaha, i valjda u finalu EP-a u Portugalu 2004., ne SP-a...

Komentiraj...
Vidi sve komentare