To je to što me zanima!

Za rođendan: 'Modri' će opet biti Građanski nogometni klub

Dinamo 2011. slavi 100. rođendan jer čelnici 'modrih' vjeruju da je Dinamo sljedbenik Građanskog koji je osnovan 1911. Najavljeno je da će imenu dodati Građanski
Vidi originalni članak

Nakon sjednice IO-a za srijedu je na godišnjoj skupštini najavljeno i da će pokušati imenu kluba dodati “Građanski”. Čelnici “modrih” vjeruju da je Dinamo sljedbenik Građanskog, koji je osnovan 26. travnja 1911. godine, te prema tome Dinamo sljedeće godine slavi stoti rođendan.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • mandzukic100 22.12.2010.

    ma najbolje svake cetiri godine na skupstini birati novo ime s tim da se ime ne smije ponavljati

  • Dugave-zg 20.12.2010.

    Mamicu , ti NISI dinamo, dinamo smo MI

  • gremljin 20.12.2010.

    možda da se PROMIJENI VODSTVO KLUBA , ime Dinamo nema nikakve veze sa time hoće li ekipa koja igra pobijediti ili ne. Mamić i ekipa koja je trenutno u dinamu MORAJU promijeniti politiku koju trenutno provode i način na koji ju provode. TREBA 3 do 5 godina trpiti ekipu kojom se počinje JER SVIMA JE JASNO da prodajom igrača NEMA rezultatskog uspjeha. Igračima treba barem godina-dvije da se "osjete kako dišu" i nema tu trenera koji to može ubrzati ili usporiti ( ciljam na to što svi dižu u nebesa Halilhodžića , a krivo mi je što su OPET legendu ZAJECA otjerali ovi cirkusanti kojih mi je zbilja puna kapa...pri tome svaka čast Halilhodžiću, ali trebalo je dati vremena i Zajecu). U trećoj sezoni EKIPA KOJU SE NE DIRA prodajom igrača i dovođenjem upitnih i nikakvih prinova počinje prikazivati rezultate zajedničkog rada i uz EVENTUALNO jedno pojačanje po sezoni mladi dečki koje Dinamo stvara u svojoj školi nogometa ( uz uvjet da tu nisu dečeci koje tata svojimeurima gura u momčad, već oni koji kvalitetom to izbore) Dinamo bi igrao ligu prvaka barem 4-5 sezona sa istom ekipom, a uz pravilnu politiku kluba ta se tradicija ne bi više uopće prekidala, jer kvaliteta donosi kontinuitet. E da, i domaći dečki neka igraju za recimo otprilike 3-4 prosječne hrvatske plaće , a kad svojim rezultatima natjeraju publiku da dolazi na stadion (koji bi konačno trebalo sagraditi , za oko 20 tisuća ljudi sasvim dovoljan i natkriven) i kad rezultatima to zasluže onda neka njihova zarada bude sukladno platežnoj mogućnosti kluba i recipročna njihovom uspjehu. A Mamić? Nadam se da će uskoro trunuti u zatvoru. Za dobrobit Dinama. I za neki novi početak našeg društva...nadajmo se do tada da ćemo poživjeti da to doživimo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare