To je to što me zanima!

Tomas se vraća kući: Za mene je Europsko prvenstvo gotovo

Marko Tomas ozlijedio je lijevu nogu tijekom utakmice protiv Makedonije. Iako su se izbornik i suigrači nadali da ozljeda nije teža, Tomas se danas već vraća u Hrvatsku
Vidi originalni članak

Puklo je, gotov sam, dobacio je jučer u prolazu odlazeći prema svlačionici nakon utakmice Marko Tomas.

Nažalost, imao je pravo. U jučerašnjoj šokantnoj utakmici protiv Makedonije na Europskom prvenstvu u Litvi Marko je ozlijedio lijevu nogu, a detaljniji pregled pokazao je da ima rupturu mišića zadnje lože. Najiskusniji hrvatski bek danas se vraća u Hrvatsku i za njega je ovogodišnji Eurobasket završen, a reprezentacija nastavlja turnir s 11 igrača.

Velik je to udarac na ambicije Vrankovićevih košarkaša koji su najavljivali najmanje borbu za olimpijske kvalifikacije, no nakon jučerašnje grozne igre i poraza od nejakih Makedonaca, ozljeda Marka Tomasa sigurno neće pomoći u tome. Tomas se ozlijedio u jednom prodoru pod koš pred kraj utakmice nakon čega je s bolnom grimasom sjeo u prvi red tribina. Odmah je dobio i led na bolno mjesto, no ništa nije pomoglo. U Hrvatskoj će obaviti detaljnije pretrage i početi terapiju, no još se ne zna koliko će pauzirati. Hrvatska nakon dvije odigrane utakmice ima po jedan poraz i pobjedu.

- U Zagrebu ću tek znati koliko je ozljeda ozbiljna, ali procijenjeno je da se do kraja Eurobasketa neću vratiti. Osjetio sam kao da mi je netko zabio nož u zadnju ložu i odmah sam znao da je to kraj. Cijelu noć nisam oka sklopio, što zbog bolova, što zbog bijesa što mi se to dogodilo - zaključio je razočarani Tomas.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • sosqe 02.09.2011.

    ma odite lijepo svi vi doma ,da nas ne sramotite vise..bolje za sve,a i nekako mi se cini po reakciji da je i tomasu dosta vrankovica...pa je i on malo odahnuo..sramota!!!!

  • Kocho 02.09.2011.

    Siroti Rainbow mora kuci, brz oporavak zelim... Inace i pored lose partije uspeli smo pobediti nase izraelske prijatelje 89-80. Idemo momci nastavite sa pobedama do kraja.

  • sipaa 02.09.2011.

    Samo jedna stvar! nije jadan joke kriv za rezultat.ako imaš bilo kakvu taktiku to igrači moraju ispuniti,nemože trener ostvariti rezultat bez igrača.mi nemamo igrača koji može odigrati 1x1, sve što igramo je da previše mutimo sa loptom .di je mali šarič?najbolji junior svita?budućnost hrvatske košarke! uništili ste ga!momak igra u 4 selekcije bez iti jednog dana odmora!i di je sad???pogledaj samo stipčevića?majko božija koji je to igrač halooooo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare