To je to što me zanima!

Ivanušec otvoreno: Previše smo se branili, trebali smo ih napasti bezobraznije, s manje respekta

Znali smo da su oni top ekipa, ali mi smo se previše bazirali na obranu, trebali smo ipak igrati ofenzivnije. Puno smo se trošili u obrani i nismo imali snage i prostora za kontre, kazao je Luka Ivanušec
Vidi originalni članak

Teško je dati neku dublju analizu, oni su držali posjed, a mi se orijentirali na kontre. U prvom poluvremenu čak smo i uspjeli i nekim trenucima držati loptu, ali ne i ugroziti njihov gol. Doslovno nemaš ni sekundu odmora da uzmeš zraka, sumirao je u programu ArenaSporta poraz od Tottenhama 0-2 Mislav Oršić.

POGLEDAJTE VIDEO Spursi sredili dinamovce s dva poklon-gola. Majer je zaplivao, a Theophile dodavao Kaneu...

Srećom, pa poraz nije i teži jer mogao je još pasti koji gol u Dinamovu mrežu. Ovako, ipak nekakva nada za uzvrat na Maksimiru ostaje.

- Dobro su zatvarali Petkovića koji nije mogao lako spuštati lopte kao inače. Pali smo u drugom poluvremenu i bilo je sve teže i teže. Moja šansa u prvoj minuti? I mene je iznenadila ta lopta, da sam bolje reagirao, možda bi drugačije završilo.

Na tom je tragu bio i Luka Ivanušec.

- Znali smo da su oni top ekipa, ali mi smo se previše bazirali na obranu, trebali smo ipak igrati ofenzivnije, biti bezobrazniji. Puno smo se trošili u obrani i nismo imali snage i prostora za kontre.

Što može Dinamo popraviti u tjedan dana?

- Mislim da možemo smanjiti respekt, izaći više napadački, igrati nogomet i ne dopustiti im da drže puno loptu - završio je Ivanušec.

Lovro Majer:

- To je Tottenham, razina više, od agresije do brzine lopte, zato jesu tu gdje jesu. Sretno su zabili, ali žao mi je što nije ostalo 1-0, pa bi stvari bile drugačije, međutim, smatram da još ništa nije gotovo.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 12.03.2021.

    nema dinamo kretanje po terenu i brzi protok lopte tu je problem , oni stoje i setaju se po terenu , videlo se cim dinamo ima loptu u nogama oni napadaju sa tri igraca a nasi se ne otvaraju da lopta cirkulise tu je problem brzi protok lopte , a i kondicija je kod dinama losa !!!!

  • 12.03.2021.

    Dinamo je izbacio Krasnodar koji je po jacini tu negdje kao Dinamo, vjerojatno i slabiji i na osnovu toga 90 posto navijaca si je zacrtalo u glavu da su trebali parirati jednoj od najboljih ekipa u europi. Kakve to veze sa htjenjem ima ljudi. Sada svi generali poslje bitke govore da je jedan Dinamo trebao napadati jedan Totenham, a svi ti Kekovi i slicni bi protiv takve ekipe izveli bunker. I sa ovom defenzivnom igrom je curilo na sve strane, pogotovo po lijevom krilu, kako bi tek izgledalo da je Dinamo napao. Gol u gostima ti ne znaci puno ako ih primis 5. A i ovako su mogli jos primiti, od onog neshvatljivo ne sviranog penala do ostalih prilika.

  • be yourself 12.03.2021.

    Činjenica je da niti jedan igrač Dinama ne može igrati u klubu kao Totenham. To je mašina koja melje ali samim ulaskom u ovaj dio natjecanja je veliki uspjeh za Dinamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare