To je to što me zanima!

Za uzvrat protiv Dnjipra Hajduk prodao gotovo 7000 ulaznica

Iz Hajduka su objavili kako je do četvrtka u 16 sati na njihovoj blagajni kupljeno već 6700 ulaznica za uzvrat 4. pretkola EL protiv Dnjipra. Na Poljudu spremaju spektakl
Vidi originalni članak

Velika euforija definitivno je još jednom zahvatila prijatelje Hajduka. Nakon gotovo rasprodanog Poljuda u uzvratu trećeg pretkola Europske lige protiv Šahtjora iz Karagandija (3-0), slična se scena sprema i Dnjipru iako su Ukrajinci došli do prednosti u prvoj utakmici (2-1).

Hajduk je na svojim službenim stranicama objavio kako je do četvrtka u 16 sati prodano preko 6.700 ulaznica za uzvrat koji je na rasporedu idući četvrtak u 19 sati.

- Zbog velikog interesa navijača, od danas (21. kolovoza) su ulaznice za tribinu sjever za utakmicu protiv Dnjipra u prodaji isključivo za članove i pretplatnike kluba koji ih mogu kupiti i(li) rezervirati isključivo u odjelu za članstvo na uobičajeni način - stoji u priopćenju kluba s Poljuda.

Cijene ulaznica kreću se od 70 kuna za tribine sjever i jug, 100 kuna za sektore N, O, S i T na istoku, 120 za sektore P i R na istoku te B, C, F i G na zapadu do 150 kuna za središnji dio zapada (sektori D i E). Godišnje ulaznice ne vrijede.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • micek 23 22.08.2014.

    Nije mi jasno zašto ove što lupaju minuse,boli tolika ljubav Hajdukovih navijača prema svom klubu.Pa odite bolje drukajte za svoje i svima će nam biti ljepše .HŽV!!!

  • 22.08.2014.

    Prava navijačka atmosfera i prolaz u skupinu europske lige je domet koji Hajduk može ostvariti...

  • slobodni dalmat 22.08.2014.

    ....koljevka nogometa u Hrvata ipak je Hajduk.....i tradicija je kao bakalar za badnjak..

Komentiraj...
Vidi sve komentare