To je to što me zanima!

Za vrijeme derbija Benfice i Porta pokušali bijeg iz zatvora

Dok je cijela država pratila derbi, desetorica zatvorenika u zatvoru Castelo Branco odlučila je iskoristiti okupiranost stražara utakmicom i pokušala pobjeći kroz rupu u zidu ćelije
Vidi originalni članak

Ne samo da je Benfica pobjedom nad Portom 2-1 pobjegla na vrh ljestvice portugalske lige, nego su zbog te pobjede umalo pobjegli i zatvorenici iz zatvora, prenosi AS!

Naime, dok je cijela država bila uz TV ekrane i pratila derbi, desetorica zatvorenika u zatvoru Castelo Branco odlučila je iskoristiti okupiranost stražara utakmicom i pokušala pobjeći kroz rupu u zidu ćelije.

No, dvojica su čuvara ipak uočila nešto neobično, te spriječila bijeg. I to obavljajući redovitu kontrolu, šetnju među ćelijama.

- Uočili su rupu u zidu ćelije i odmah reagirali, te spriječili bijeg. Dvojica su zatvorenika zbog toga prebačena u drugi zatvor - rekao je glasnogovornik zatvora.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • takeover 04.03.2019.

    tražili su rupu u obrani, al je iskustvo prekaljenog prvoligaša Castelo Branco presudilo u njegovu korist, te su ih potisnuli nazad u njihov šesnaesterac ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare