To je to što me zanima!

Zabio dva gola u 25 nastupa pa napao Contea zašto ne igra: Ne shvaćam. A sad mogu plakati...

Želim više igrati, ne razumijem Conteove odluke. Ne shvaćam, igrao sam dobro i bio u dobroj formi. Kada sam startao, pobijedili smo Aston Villu i Chelsea, kazao je Brazilac
Vidi originalni članak

Tottenham našeg Ivana Perišića ispao je iz Lige prvaka nakon što u dvije utakmice nije uspio zabiti gol Milanu. Bila je to ogromna prilika za Spurse da ugrabe mjesto među najboljim osam momčadi Europe, no ruku na srce, prolazak u četvrtfinale nisu ni zaslužili.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tko gubi, ima se pravo ljutiti, a upravo je Richarlison (25) bio najglasniji u kritikama treneru Antoniju Conteu nakon utakmice. Nakon svega izrečenog, pitanje je kad će ponovno dobiti ozbiljnu priliku.

- Iskreno, ova sezona je s**nje. Želim više igrati, ne razumijem Conteove odluke. Ne shvaćam, igrao sam dobro i bio u dobroj formi. Kada sam startao, pobijedili smo Aston Villu i Chelsea, a onda me Conte najednom stavio na klupu. Protiv Wolvesa mi je dao pet minuta, pitao sam ga zašto i ništa mi nije rekao - kazao je Brazilac pa nastavio:

- Baš me zanima što će sutra reći. Nisam idiot, ja sam profesionalac, radim svaki dan i želim igrati. Imao sam malu ozljedu, ali kad sam na terenu, dajem život. Nema tu mnogo diskusije. Trebao sam igrati, a sada umjesto toga mogu sjesti i plakati.

NOVI EGZODUS PSG ponovno razočarao, najava mnogih odlazaka: Messiju kraj ugovora, Mbappe bi rado otišao POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE Navijač je krenuo na Messija. Četvorica ga morala obuzdati

Richarlison je u dvije utakmice odigrao osmine finala Lige prvaka odigrao tek 40-ak minuta, a očito misli da bi bio krucijalan za preokret bez obzira što je posljednje (a i jedine golove) za Tottenham zabio prije više od pola godine.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • MateCro 09.03.2023.

    Ajde barem ti plakanje dobro ide

  • 6thcancer 09.03.2023.

    Di si golube 😂

  • SamoPobjede21 09.03.2023.

    Dodji nam u Hajduka majstore, bit ces Bog 🔴🔵 Torcida ce ti pivati Hajducke pisme 🔴🔵

Komentiraj...
Vidi sve komentare