To je to što me zanima!

Zabio i Adis Jahović: Hrvatski doprvak pobijedio slovenskog

Nogometaši Rijeke na pripremama u Kranjskoj Gori pobijedili su Koper 4-2 golovima Krstanovića, Kvržića i novog igrača Adisa Jahovića. Odigrat će još dvije utakmice...
Vidi originalni članak

U prvoj od tri pripremne utakmice u Sloveniji nogometaši Rijeke dobili su slovenskog doprvaka Kopra 4-2 uz dva gola Ivana Krstanovića.

Izuzev lošeg početka i hladan tuš koji im je nanio Štromajer golom u devetoj minuti nakon odbijanca, Riječani su bez problema odradili dvoboj sa slovenskim doprvakom u Kranjskoj Gori te već do poluvremena zabili triput.

Golman Kopra Radošević pogriješio je u ispucavanju svega tri minute nakon vodećeg gola Slovenaca što je Krstanović kaznio pogodivši za 1-1. Pet minuta poslije Zoran Kvržić zabija za preokret nakon sjajne dubinske lopte Leškovića.

Na odmor se otišlo nakon još jednog gola osvajača Rabuzinova sunca, ujedno i najljepšeg na utakmici. Kvržić je pronašao Anasa Sharbinija, ovaj glavom spustio za Krstanovića koji iz krasnog poluvoleja šalje loptu u mrežu za 3-1.

Početkom drugog poluvremena pitanje pobjednika definitivno je riješio novi igrač Riječana Adis Jahović koji je za poluvremenu zamijenio Krstanovića, a konačnih 4-2 postavio je Štulac 15 minuta prije kraja preciznim prizemnim udarcem iz daljine.

Prijateljska utakmica:

  • Rijeka - Koper 4-2 (Krstanović 12', 32', Kvržić 17', Jahović 49' / Štromajer 9', Štulac 75')

Rijeka: Vargić, Tomečak (od 56' Boras), Lešković (od 65' Špikić), Mitrović, Leovac (od 80' Budicin), Brezovec (od 70' Zlomislić, od 80' Oršić), Moises (od 56' Jajalo), Kvržić (od 56' Ajayi), Jugović (od 70' Tadić), Sharbini (od 56' Kramarić), Krstanović (od 46' Jahović)

Idi na 24sata

Komentari 3

  • luzer 30.06.2014.

    nakon primjedbe odmah kopy paste iako kasnite 2 dana,kakvi novinari jadnici,bo vas onaj koji vas placa

  • Indeficienter 29.06.2014.

    Kad se vrate Močo i Maleš bit će Rijeka još jača nego lani...Jahović evidentno pojačanje

  • torca-1950 29.06.2014.

    kasnite samo 2 dana haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare