To je to što me zanima!

Zabio je gol nakon pet mjeseci: To mi je najljepši gol u karijeri

Ivan Antolek (20) zabio je dvaput u pobjedi Gorice nad Zelinom 2-0. Bili su mu to prvi golovi nakon pet mjeseci, a prvi je bio posebno lijep. Opalio je u rašlje s 25 metara
Vidi originalni članak

Uzeo je loptu i s 25 metara je pogodio rašlje golmana Zeline. Taj potez Ivana Antoleka (20) izmamio je velik pljesak svih gledatelja u Velikoj Gorici. Goričani su pobijedili Zelinu 2-0, a Antolek je zabio oba gola.

- Bili su mi ovo prvi golovi u službenoj utakmici nakon pet mjeseci. Naravno da je taj gol s 25 metara u rašlje najbolji koji sam zabio u karijeri - kaže Antolek, koji je kao klinac počeo u Međimurju.

- Nakon toga sam otišao u Varteks, u kojemu sam bio četiri godine, a nakon što je klub propao, otišao sam na Cipar. Igrao sam za AEK Larnacu. Nažalost, imao sam problema s ozljedama, pa nisam igrao za prvu momčad. Tamo sam bio na klupi, a igrao sam za B momčad - rekao je napadač Gorice, koja je u posljednja tri kola osvojila sedam bodova. Iskusni Ilija Lončarević “razbudio” je svoju momčad, a već u srijedu Gorica igra u šesnaestini finala Kupa protiv Intera iz Zaprešića.

- Nedavno smo ih pobijedili u gostima, ali znamo da će u Kupu biti jednako teško. Barem igramo doma - završio je Antolek.

Bilo je to kolo domaćina u 2. HNL

Idi na 24sata

Komentari 16

  • chelseaMG 24.09.2013.

    pet mjeseci ne zabija, a onda dva komada.

  • morski čovik 24.09.2013.

    i moj nono jučer zabil nakon dugo vremena, kako znam pa nona leti !!

  • sbši 23.09.2013.

    vrlo bitna sportska vijest za cijelu naciju.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare