To je to što me zanima!

Zabio pa im poručio da ušute: Kao Raul ušutkavao navijače

Hrvatski je napadač gol slavio prstom na usnama kojim je želio poručiti navijačima Barcelone da ušute. Mandžukić je zabio jedini gol za Atletico Madrid u porazu 3-1
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić zabio je jedini gol Atletica u sinoćnjem porazu 3-1 od Barcelone na Nou Campu. Mandžo je zabio za 2-1 iz penala, a onda se u slavlju okrenuo navijačima Barcelone i kažiprstom na usnama poručio da ušute.

Naravno, to je još više naljutilo navijače domaćina, a španjolski mediji odmah su povukli paralelu između Mandžukića i španjolske legende Raula . Realov je napadač na isti način proslavio gol za Real na Nou Campu u sezoni 1999./2000. u zadnjim minutama utakmice za izjednačenje.

I prije gola Mandžukić se našao u sukobu s navijačima nakon što je laktom 'poškakljao' Busquetsa . Barcelonin veznjak pao je na travu, ali onda se pridigao i unio u lice našem napadaču. Mario je dobio žuti karton, Busquets je prošao bez opomene. Mandžukića su morali smirivati suigrači, ali i kolega iz reprezentacije Ivan Rakitić .

Idi na 24sata

Komentari 115

  • KIŠA_1 12.01.2015.

    Barcelona!!!!!!!!

  • CFC17 12.01.2015.

    Jedva ga je tako kad je napravio "prekrsaj". to je jesan od razloga zasto nevolim barcu. svi se bacaju kao da su od papira; i onda netko pise protiv realovih igraca nesto. ronaldo je ono u nazad jednu-dvije sezone igrao sa razbijenom arkadom i dva zatvorena oka i dalje. a ne ovo, pre smjesno. zato volim premier ligu.

  • beemysm 12.01.2015.

    ma bas me briga jel to trebao napraviti ili ne ..bitno da je mandzo strijelac

Komentiraj...
Vidi sve komentare