To je to što me zanima!

Zabio Sportingu gol guzicom, sudac ga na kraju poništio...

Na kraju kao da je ta sučeva odluka dala dodatnu snagu igračima Sportinga koji su domaćinima utrpali tri gola i pobijedili s konačnih 3-1. Jel bio faul ili nije, teško je prosuditi...
Vidi originalni članak

Lijeva i desna noga te glava glavno su oruđe nogometaša za zabijanje golova. Jednom Portugalcu je to očito dosadilo te je izumio drugačiji način zabijanja golova. Sportingu je zabio gol s - guzicom!

Momčad Feirensea imala je korner u prvom poluvremenu, stoper domaćih Flavio pucao je glavom, obranio mu je golman Sportinga, a onda selopta odbila od njegove guzice u gol za veliko slavlje domaćih navijača. No njihovo slavlje nije dugo trajalo, sudac je nakon nekoliko minuta konzultacija poništio gol što je naljutilo igrače Feirensea.

Prema njemu, Flavio je gurao golmana gostiju i tako ga onemogućio da dođe do lopte. Istina, bilo je tu guranja, ali s obje stane. Ono klasično ja tebe, ti mene. No ovo su situacije u kojima golman uvijek ima prednost. 

Na kraju kao da je ta sučeva odluka dala dodatnu snagu igračima Sportinga koji su domaćinima utrpali tri gola i pobijedili s konačnih 3-1. Jel bio faul ili nije, teško je prosuditi. No sudac je poništio prilično neobičan i komičan gol.

Video pogledajte OVDJE.

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 12.02.2019.

    Jedini tko je napravio faul je bio golman..gol cist ko suza

  • 11.02.2019.

    čudan gol

  • takeover 11.02.2019.

    Reklo bi se da ga je š*pački zabio

Komentiraj...
Vidi sve komentare