To je to što me zanima!

Zabio 'vatrenima' u polufinalu SP-a, sad optužen za klađenje

Suigrač Šime Vrsaljka (28) iz madridskog Atletica, Kieran Trippier (29), u problemima je nakon transfera iz Londona u Madrid. Radi se o kladionici, a moglo bi ga to koštati kao svojevremeno Daniela Sturridgea (30)
Vidi originalni članak

Zabio je krasan gol za vodstvo Engleske protiv Hrvatske u polufinalu SP-a u Rusiji, a godinu dana kasnije postao je suigrač Šime Vrsaljka nakon kontroverznog transfera. Mnoge su engleske kladionice imale u ponudi koeficijente za transfer Kierana Trippiera (29) u Atletico, a izgleda da je malo zavarao kladionice nekim potezima i dao drugima do znanja na što bi trebali uplatiti.

Daniel Sturridge je zbog klađenja svojevremeno dobio četveromjesečnu suspenziju iz nogometa, a Trippier je ipak krenuo drukčije. Odmah nakon optužbi počeo je surađivati sa Savezom.

- Surađujem u istrazi s nogometnim Savezom u proteklih sedam mjeseci i nastavit ću s tim. Želim reći da se nikad nisam kladio na nogomet ili sam imao ikakvu financijsku korist otkako sam profesionalni nogometaš - istaknuo je Trippier. 

Do 18. svibnja mora službeno odgovoriti na optužbe, koje bi mogla dovesti do teške kazne. Podsjetimo, Trippier je ove sezone u dresu Atletica odigrao 26 utakmica i četiri puta asistirao.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Croa3ia 01.05.2020.

    Brat naš

Komentiraj...
Vidi sve komentare