To je to što me zanima!

Zaboravio se: Isključen prije izmjene zbog skidanja dresa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ganac Samuel izlazio je iz igre za igrača koji će ga zamijeniti, a par metara prije izlaska skinuo je dres. Ili je zaboravio na pravilo ili da ima žuti, ali zaradio je crveni
Vidi originalni članak

Definitvno jedno od najčudnijih isključenja dogodilo se u susretu 15. kola ukrajinske Premier lige između Karpatija Lviva i Dnjipra.

Ganac Samuel Inkoom bio je na putu izlaska s terena u 62. minuti, kao igrač koji će biti zamijenjen, kada je odlučio skinuti dres. Kada je došao do aut-linije gdje je bio njegov suigrač koji ga je trebao zamijeniti, četvrti sudac mu je ukazao da ga glavni sudac utakmice nešto treba. Glavni sudac utakmice dotrčao je sa žutim kartonom, odnosno crvenim, s obzirom da je Inkoom već otprije imao jedan žuti.

Samim time zamjena je propala, a Dnjipro je ostatak utakmice odigrao s igračem manje. To ih nije zasmetalo da do kraja utakmice udvostruče svoje vodstvo koje je u trenutku isključenja iznosilo 1-0.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Man_Utd_Forever 05.11.2011.

    jao sto mrzim ovakve mizerne situacije...a ping pong dobro kaze da je sudac u pravu...

  • novoselmario8 05.11.2011.

    Mateo Beusan javi see!!

  • Aguero87 05.11.2011.

    Pravilo je dok traje utakmica, igrač koji je na terenu ne smije skidati dres, može on dati gol, može izlazit iz igre, može bilo šta jednostavno nema skidanja dresa i amen! Vidim da je nekima ovde sudac kriv??? pravila su jasna... u trenutku izlaženja iz igre utakmica je stala i čeka se izmjena, ista stvar kad jedni daju gol, utakmica također staje i čeka se da se izvede lopta s centra, zato vrime kao i za vrime izlaska igrača iz igre NEMA SKIDANJA DRESA!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare