To je to što me zanima!

Zaboravite Pulišića: Trumpov sin Barron igra za DC United

Kakav otac, takav i sin, dok američki predsjednik pokušava SAD učiniti ponovno najvećom svjetskom silom, sin Barron će to pokušati u nogometu
Vidi originalni članak

Davnih dana Amerikanci su imali igrača koji će promijeniti njihov, ali i svjetski nogomet, to su vidjeli u sada već propalom Freddyu Aduu (28).

Nakon više od 10 godina i dizanja Freddyja u nebesa, Amerikanci su napokon dobili izvanserijskog mladog igrača koji se već s 19 godina igra u prvoj momčadi Borussie Dortmund, Christiana Pulišića.

I napokon kada se počelo pisati o američkoj nadi i budućnosti, svjetla reflektora mu je preuzeo Barron Trump (12), sin američkog predsjednika.

Barron igra za momčad do 12 godina D.C. Uniteda, gdje je kao veznjak odigrao četiri utakmice.

I tako, iako Christian Pulišić i Weston McKennie igraju u Bundesligi, Barron Trump mogao bi postati najpoznatiji nogometaš u SAD-u.

Može li učiniti SAD velikom nogometnom silom?

Idi na 24sata

Komentari 4

  • thedarkside 23.09.2017.

    Evo ja zaboravio...tko je pulisic?

  • Seattle 23.09.2017.

    cuj zaboravite pulisica, ozbiljno?

  • M.BOCWANNA 23.09.2017.

    Fukushimom su zagospodarile divlje svinje U posljednjih šest godina, otkako je područje napušteno, tamošnjim ulicama ne šetaju ljudi, već divlje svinje. Na stotine divljih svinja naselilo je urbana područja u potrazi za hranom. Broj divljih svinja u Fukushimi porastao je za 330 posto posljednjih godina jer su se neometano razmnožavale u zabranjenoj zoni oko nuklearke koju je zadesila katastrofa 2011. Pročitajte više na: https://www.express.hr/life/nesto-vrlo-neobicno-se-zbiva-u-radioaktivnoj-fukushimi-12252 - www.express.hr

Komentiraj...
Vidi sve komentare