To je to što me zanima!

Zabrana zbog korone: Bayern i Barcelona bez gledatelja u LP

Neke njemačke pokrajine uvele su ograničenja što se tiče gledatelja na sportskim događajima pa će se takozbog trenutne epidemiološke situacije neke utakmice odigrati bez gledatelja
Vidi originalni članak

Utakmica Lige prvaka između Barcelone i Bayerna u Münchenu sljedeći tjedan igra se bez navijača zbog loše situacije s COVIDOM-19 u njemačkoj saveznoj državi Bavarskoj. Barca, koja je druga u skupini E iza Bayerna, utakmicu protiv njemačkog prvaka igra 8. prosinca na Allianz Areni.

- Utakmica između minhenskog Bayerna i Barcelone igrat će se iza zatvorenih vrata. Utakmica šestog kola utakmice Lige prvaka igrat će se bez navijača na stadionu Allianz Arena zbog ozbiljnog porasta slučajeva koronavirusa u njemačkoj regiji Bavarska u posljednjih nekoliko tjedana - stoji u priopćenju Barcelone. 

Utakmica Manchester Cityja u Leipzigu 7. prosinca također će se igrati bez publike nakon što je njemačka pokrajina Saska prošli mjesec ušla u djelomičnu blokadu.

Njemačka vlada u četvrtak je ponovno uvela ograničenja za sportske događaje usred sve većeg broja slučajeva zaraze COVID-19 i donijela odluku da utakmice Bundeslige mogu imati samo do 50 posto i najviše 15.000 gledatelja.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ante018 04.12.2021.

    Opet pocinje dosadan nogomet

  • nokia5 03.12.2021.

    BM je veliki favorit za titulu ali mozda se desi i cudo pa pobedi barselona. Otisao je lesi i ucinio im uslugu, sada polako treba obnoviti tim i vratiti se na staze stare slave, kao sto su igrali za vreme Ronaldinja.

  • Nogalo1234 03.12.2021.

    Svima p/d/okaz koliko je efikasno sve ovo što su poduzimali, uzimajući u obzir i cjepivo. Dokazano više puta kako neke mjere pogoduju više zarazi nego li ju sprječavaju, a za njima se opet poteze. Greška na grešku, što bi rekao jedan naš proslavljeni košarkaški trener.

Komentiraj...
Vidi sve komentare