To je to što me zanima!

Zabrinuli ste Dance: Prenose rezultate diskusije na 24sata

Čitatelji 24sata imali su priliku nakon pobjede nad Poljskom glasovati u diskusiji o tome može li Hrvatska do zlata. Uvjerljivo pozitivni rezultat došao je do Danske...
Vidi originalni članak
  • Svoj glas u diskusiji možete dati OVDJE.

Nakon pobjede hrvatske rukometne reprezentacije nad Poljskom, mogli ste na našoj stranici u diskusiji glasovati mogu li 'kauboji' preko Danske do toliko željenog europskog zlata. Rezultati su očekivano pokazali da optimizma ne nedostaje te ste u velikom broju pokazali da vjerujete u hrvatski uspjeh.

A vaš optimizam bio je toliko jak da su za njega čuli i u Danskoj, u kojoj tamošnja televizija TV2 piše o velikoj uvjerenosti hrvatskih navijača da će pobijediti domaćina. Navode podatak od 71 posto čitatelja, koji vjeruju da Hrvatska može do zlata preko Danske.

Također napominju da danski navijači vjeruju da će na domaćem terenu uzeti zlato ohrabreni lakim prolaskom do polufinala i uvjerljivim igrama. No prava stvar tek sad počinje, a nadamo se da će danski mediji u petak navečer pisati o velikom razočaranju svoje reprezentacije unatoč velikim očekivanjima.

U anketi na danskom portalu TV2 tamošnji čitatelji su potpuno uvjereni da Hrvatska ne može iznenaditi Dansku davši 91 posto glasova, dok njih 9 posto vjeruje da Hrvatska može do polufinala.

Idi na 24sata

Komentari 120

  • MarijanCiceran 24.01.2014.

    ljudi,znate zašto su danci bili za utakmicu francuska-hrvatska i onda su dobili francuzi zbog njih?Zato što su usrani od hrvatske,znaju da je Hrvatska bolja od francuza i zat su franc. dobili,to nije tako teško za skužit,danci su imali lagane utakmice i zato su naviknuti na lagani tempo,međutim kod hrvatske je drukčije,igrali smo protiv poljaka šveđana koji nisu nimalo slabi,tako da bi mogli dobit večeras samo moramo se pazit suca jer ko takneš danca ide ti žuti.

  • srv 24.01.2014.

    Uff, a glasalo 356 ljudi xD

  • zvzmir 23.01.2014.

    činjenica je da ni na jednom turniru nismo nikada izgubili i od francuske i od danske. valjda se to ove godine neće dogoditi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare