To je to što me zanima!

Zabrinuti Šuker: Priča se da bi moglo biti nereda na stadionu

Šuška se da bi se neke frakcije navijača mogle potući na sjevernoj tribini ili negdje na stadionu. To me zabrinjava. Dobili smo od Uefe žuti karton, kaže Davor Šuker
Vidi originalni članak

Maksimir je zbog Uefine kazne za divljanje hrvatskih navijača na San Siru morao zatvoriti gornje tribine Sjever i Zapad, što je nešto više od 10.000 mjesta. Dan uoči utakmice prodano je 18.904 ulaznica pa je moguće kako će  subotnjoj utakmici protiv Norveške kapacitet Maksimira za ovaj susret (25.480 mjesta) biti ispunjen. 

Predsjednik HNS-a i novopečeni član IO-a Uefe, pribojava se nereda. 

- Šuška se da bi se neke frakcije navijača mogle potući na sjevernoj tribini ili negdje na stadionu. To me zabrinjava. Dobili smo od Uefe žuti karton zbog nereda u Milanu. Zamislite da protiv Italije igramo pred praznim tribinama - rekao je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker za Media Servis.

"Nismo mi građevinska firma"

Šuker je ušao u IO Uefe, no to ne znači da će hrvatski nogomet odmah procvjetati. Prvi čovjek saveza traži pomoć države.

- Uefa nam neće davati novac šakom i kapom i na lijepe oči - rekao je Šuker i dodao:

- Za desetak dana imat ćemo sastanak na Plitvicama na koji će doći svi koji nešto znače u hrvatskom nogometu. Tu ćemo razgovarati. Nismo građevinska firma, možemo pomoći, ali država je ta koja mora brinuti o infrastrukturi i stadionima. Želimo ono što je napravljeno u rukometu i košarci - dodao je Šuker

Hrvatska protiv Norveške igra u subotu u 18 sati.

Idi na 24sata

Komentari 263

  • Dragan Nikolic 28.03.2015.

    Sve će se vidijeti danas na utakmici.

  • bigapple1586 28.03.2015.

    a sad trazis pomoc drzave,a kad je trebalo isušiti mocvaru,onda si se drzao da se politika NE mijesa u sport!!!

  • studenticaa 28.03.2015.

    zasto bi drzava sad trebala intervenirat??? a cijelo vrijeme traze da se ne mjesa.. pa nek si sami grade stadione.. imaju oni dovoljno novaca.. a sta se tice ovog usporedjivanja s rukometom, rukometasi nas bar ne osramote svaki put i postignu neke rezultate za razliku od nogometasa koji bi za novce koje dobiju sami trebali gradit stadione danonocno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare