To je to što me zanima!

Zadar mijenja Split? 'Nije tajna da razgovaramo s EHF-om'

EHF nam je najavio kako će 10. ožujka njihovi ljudi doći pregledati našu dvoranu i onda donijeti ocjenu je li Zadar dobra opcija za domaćina, rekao je Denis Karlović, direktor SC Višnjik
Vidi originalni članak

Kada je otkriveno kako će Hrvatska 2018. godine organizirati Europsko rukometno prvenstvo, HRS je naveo imena četiri grada domaćina: Zagreb, Split, Varaždin i Poreč. No Split, točnije Spaladium Arena, je postao upitan otkako je EHF otkrio nekoliko nedostataka i poslao pismo HRS-u u kojem izražava zabrinutost oko splitskog domaćinstva.

Prvi grad koji se odonda spominjao kao zamjena Splitu je Zadar. Ta opcija nikako nije isključiva, s obzirom da je i direktor SC Višnjik Denis Karlović potvrdio kako je grad Zadar već neko vrijeme u kontaktu s EHF-om. 

- EHF nam je najavio kako će 10. ožujka njihovi ljudi doći pregledati našu dvoranu i onda donijeti ocjenu je li Zadar dobra opcija za domaćina. Odgovorni u EHF–u, jednako tako i u HRS-u, prepoznali su Zadar kao dobru destinaciju. Mi smo svakako spremni za još jedan veliki izazov i rado ćemo biti jedan od domaćina u grupnoj fazi EP-a iduće godine, ukoliko do toga dođe - otkrio je Karlović za zadarski.hr.

Podsjetimo, Višnjik i Zadar već su se pokazali kao dobri organizatori velikih sportskih natjecanja, uključujući Svjetsko prvenstvo u rukometu 2009. godine te polufinale Davis Cupa u rujnu prošle godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Francesco_Totti 01.03.2017.

    Hajduci na aparatima

Komentiraj...
Vidi sve komentare