To je to što me zanima!

Zadar na udaru: 'Ivanove, prebit ćemo te, Pino adio'

Novi poraz u Trnskom i srednji prst Bugarina u dresu Zadra upućen Tornadu izazvali su novi val nezadovoljstva među navijačima Zadra
Vidi originalni članak

Ivanove prebit ćemo te, Pino odlazi, najnoviji je natpis na zidu nasuprot Jazina. Posljednji poraz lanjskih prvaka Hrvatske u Trnskom nije dobro sjeo navijačima. Uz lošu igru, bugarski igrač Dejan Ivanov je u utakmici u Trnskom pokazao srednji prst na obje ruke, i to u smjeru Tornada.
- Grafite stalno pišu isti dušobrižnici. Mene zanima što su to oni napravili kad je košarka nastajala u Zadru - rekao je direktor kluba Pino Giergia, koji se još nada ulasku Zadra u Final Four.
Poslije poraza u Trnskom, igrači Zadra ušli su u svlačionicu, a jedan od njih ljutito je raspalio po vratima. “Daj ne razbijaj, još ćemo morati i štetu plaćati”, čuo se glas iznutra, prije nego li će se zatvoriti vrata te sakriti pomiješanu tugu i bijes.  Nakon Vojvodine i Heliosa, Zadrane je pobijedila i treća momčad s dna NLB lige. Dok se bore za Final Four i ugovor s Euroligom - nedopustivo.
Stotinjak Tornadovaca u Trnskom također nisu krili bijes, vrijeđali su svoje “miljenike”, tjerali Upravu, koja još nije riješila problem kašnjenja plaća. Stoga je Macura poslije utakmice apelirao:
- Molim navijače da nas podrže i ne grde nas. Dovoljno nam je teško.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • thoMPson 10.02.2009.

    daj nogometas molin te saberi se malo.... kad je cibona zadnji put dobila zadra?? a mladost juga jednom od 10 utakmica! zadar vas gazi zadnje 3 god i u zadru i u zagrebu, a to sta se utakmice namistaju jer ni partizanu ni zvezdi se ne igra u zadru, to je opcepoznata stvar. ti cili zivot u sportu?? biljar i pikado se ne racunaju!

  • ivantzzd 09.02.2009.

    nogometas05=buda**.*diot nema pojma

  • STELLAA 08.02.2009.

    ti ces govoriti koliko je ko u sportu,puni znas cime se u zivotu bavim. sto ti znas o dalmaciji i o sportu u zadru,krasan ti je dinamo i cibona,i vi bi da cibona igra u areni a ne bi mogla napuniti ni zog za buce igrati....

Komentiraj...
Vidi sve komentare