To je to što me zanima!

Zadar preokretom do tri boda, Slaven Belupu još jedan poraz

Zadar je u 26. kolu Prve HNL na Stanovima pobijedio momčad Slaven Belupa rezultatom 2-1 te tako gostima nanio sedmi poraz za redom računajući i kup...
Vidi originalni članak

Zadar je u 26. kolu Prve HNL na Stanovima pobijedio Slaven Belupo sa 2-1.

Zadrani su utakmicu dočekali u nešto boljem raspoloženju, u momčadi nema izostanaka, a momčad je ohrabrena velikom pobjedom prošlog vikenda na gostovanju protiv Lokomotive. S druge strane momčad iz Koprivnice je u velikoj krizi, novi trener Elvis Scoria nimalo nije uspio prodrmati momčad.

U prvih dvadesetak minuta igralo se bez većih uzbuđenja. Uglavnom na sredini terena Zadar je imao nešto više loptu u nogama, ali to nisu uspjeli kapitalizirati na pravi način. Nakon pola sata vrlo izjednačene utakmice igra je malo živnula, vidjeli smo nekoliko poluprilika. Prvu pravu šansu imali su gosti. Ubacio je iz kornera Gregurina, glavom po sredini gola puca Edson, ali Matković sjajno brani. Bila je to jedina prava prilika u vrlo skromnom prvom dijelu u kojem su nakon boljeg početka Zadra gosti ipak bili nešto bolji.

Gosti su bolje krenuli u nastavak i u 53. minuti poveli. Iz slobodnog udarca ubacio je Melnjak, a domaća obrana zaboravila je na samog Glavinu, koji pogađa glavom za 1-0. Gosti su nastavili s boljom igrom. Ubrzo nakon gola Dominik Glavina propustio je još tri velike prilike. No, Matković spašava Zadar od potopa u samo nekoliko minuta.

Veliku priliku imao je Tadić, no blokirala je to gostujuća obrana. Ipak u 75. minuti iskosa iz slobodnog udarca pogađa Ivor Waitzer za 1-1. I kada se činilo da će doći do podjele bodova Waitzer dvije minute prije kraja postiže sjajan pogodak za 2-1 Zadra i gura Slaven u velike probleme.

Zadar je na sedmom mjestu s 29 bodova te je pobjegao Belupu 11 bodova i nanio im sedmi poraz za redom računajući i kup.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • tornado65 16.03.2014.

    bravoooo Zadreee jos ka bi ona lopina otisla pa di bi nam kraj bia olicna ekipa steta puno prodaja utakmica razbijat sve i onda dode jedan hrv.dragovoljac sa igracen manje dobije 4 0 laka zarada tribaju in hitno bodovi i eto

  • ZdravkoDražić 16.03.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Anonymus9 16.03.2014.

    Raspad sistema. Ne čudim se jer neki igrači glume ozljede pa lutaju po kafičima, muzkama, slave poraze i slinčno. Živim nedaleko od Koprivnice 15 km, pa znam i naravno da se svašta čuje. Dobro je rekao Tudor. Da nije dobro mijenjati samo trenere, nego je upitanju i CIJELA uprava. A tu mislim ima i prste Mršić glavni predsj. Podravke. Gdje je rekao da će više davati i ulagati, odnosno sponozorirati Medveščak, nego Slaven. Zbog toga jer više zarade i potražnja i novci su veći za Medveščak gdje je glavni sponzor koprivnički PAN, nego da će davat Slavenu gdje gube potrošnju i novac..Mislim da tu ima i UPRAVA i igrači. Sve tu nešto ne štima

Komentiraj...
Vidi sve komentare