To je to što me zanima!

Zadnje provjere pred Kantridu: I Dinamo i Rijeka su pobijedili

Nogometaši Dinama u posljednjoj su pripremnoj utakmici prije Superkupa na Kantridi pobijedili ukrajinski Karpat iz Lavova 2-0. Rijeka je pobijedila Domžale 1-0
Vidi originalni članak

Želimo biti bolji, brži, kvalitetniji, koncentriraniji i strpljiviji... Jednostavno bolji nego u prošloj utakmici, najavio je posljednju pripremnu utakmicu trener Dinama Zoran Mamić.

I u svojoj posljednjoj provjeri prije utakmice Superkupa Dinamo je doista odigrao najbolju utakmicu u Sloveniji. Pobijedio je hrvatski prvak ukrajinski Karpat iz Lavova 2-0, a golove su uz sva silna pojačanja na terenu zabili starosjedioci Čop i Brozović.

Već u 22. minuti najbolji Dinamov igrač na pripremama Domagoj Antolić nakon prodora je pogodio gredu. No u 39. minuti nije bilo spasa za Ukrajince, zabija Duje Čop na asistenciju Franka Andrijaševića i tim se rezultatom odlazi na odmor. U drugom dijelu u igru su ušli Pinto, Ibanez, Goncalo, Ćorić i Fiolić, a izašli su Leko, Pivarić, Andrijašević, Machado i Pjaca.

Nakon 15 minuta igre u drugom dijelu Eduardo je pokazao zašto je doveden. Portugalac brani zicer Vasinu i drži prednost 'modrima'. Minutu kasnije dvostruka izmjena u Dinamu, ulaze Brozović i Radonjić umjesto Ademija i Čopa. 

I upravo je svježi dvojac zaslužan za gol u 73. minuti. Radonjić je sjajno asistirao Brozoviću koji zabija za konačnih 2-0.

  • Kako je Dinamo počeo: Eduardo - Leko, Sigali, Šimunović, Pivarić - Ademi, Andrijašević, Machado - Pjaca, Antolić, Čop

- Općenito sam jako zadovoljan pripremama. Momčad je odlično radila i nije bilo većih ozljeda. Lijepo je završiti glavni dio priprema pobjedom - rekao je Zoran Mamić za službenu stranicu kluba.

Rijeka pobijedila golom Moisesa

I Rijeka je danas igrala svoju posljednju utakmicu prije Superkupa. Momčad Matjaža Keka pobijedila je Domžale 1-0, a jedini gol na utakmici zabio je Moises. Brazilac je u 18. minuti sjajno pospremio povratnu loptu Anasa s nekih 20 metara za, pokazalo se kasnije, pobjedničkih 1-0. U posljednjoj minuti Rijeka je imala još jednu odličnu priliku kada je Tadić na asistenciju Bertoše pogodio stativu.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 06.07.2014.

    Idemo Dinamo po novu titulu

  • kristijan5555 06.07.2014.

    dali se to Luis Ibáñez vratio u Dinamo ??

  • drzsee 06.07.2014.

    bit ce odlicna tekma, dva najjaca kluba u Hr. 2 giganta, majstora s mora i veliki Dinamo....

Komentiraj...
Vidi sve komentare