To je to što me zanima!

Zadnja utakmica sa Srbima bit će ključna za EP 2012.

Slovaci su se povukli i čuvali remi. Bili smo bolji, s malo sreće mogli smo pobijediti tri razlike. Nema panike, sve je u našim rukama, rekao je Rakitić
Vidi originalni članak

S velikim optimizmom očekivala se utakmica mlade reprezentacije protiv Slovačke u Varaždinu. Svi su vjerovali u pobjedu Ladićeve momčadi, koja je bila pojačana Rakitićem, Kalinićem i Lovrenom. 'Šef delegacije' i član izvršnog odbora HNS-a Ivan Katalenić nudio je okladu da će Hrvatska pobijediti s najmanje dva razlike. Završilo je 1-1.
- Slovaci su se povukli i čuvali remi. Bili smo bolji, s malo sreće mogli smo pobijediti 4-1. Nema panike, sve je u našim rukama - rekao je Ivan Rakitić i dodao:
- Tijekom ljeta odlučit ćemo hoću li i dalje igrati za mlade.
Golman Ivan Kelava bio je naš najbolji igrač na terenu, dva puta sjajnim je obranama spašavao propuste svojih suigrača:
- Pa to mi je ipak u opisu posla, kad dečkima zaškripi, onda da ja uskočim i obranim nešto.
Do kraja kvalifkacija ostale su još dvije utakmice. Protiv Norveške 'doma' i protiv Srbije u gostima. Odluka o tome tko će u razigravanje vjerojatno će pasti baš u zadnjem kolu, na teškom gostovanju protiv Srbije.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • vuky91 20.05.2010.

    eh Davore Lugariću...nisu baš svi bili uvjereni u pobjedu Hrvatske...neki su tipovali oba daju gol..1.70 - isti koef. kao za pobjedu naših...

  • Harauvatis 20.05.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

  • boys 20.05.2010.

    šta je život bez mržnje,čista dosada

Komentiraj...
Vidi sve komentare