To je to što me zanima!

Zadnji dan Olimpijskih igara: U Riju se igra košarka, rukomet...

Na zadnjem danu Olimpijskih igara nećemo imati predstavnika. No to ne znači da nemamo što gledati i pratiti. Čak naprotiv. Danas se igraju finala rukometa, košarke, odbojke
Vidi originalni članak

Nešto više od dva tjedna Olimpijskih igara je iza nas. S ponosom možemo reći da smo svjedočili povijesnom događaju za hrvatski sport. Srušen je rekord po broju osvojenih medalja, osvojili smo ih 10, od čega je čak pet zlatnih. Josip Glasnović, braća Sinković, Sandra Perković, Sara Kolak, Igor Marenić i Šime Fantela, Hrvatska vaterpolska reprezentacija, Tonči Stipanović, Damir Martin, Blanka Vlašić i Filip Hrgović s ponosom mogu reći da su ostvarili životni san svakog sportaša, a to je medalja na najvećem sportskom događaju.

Nažalost, na zadnjem danu Olimpijskih igara nećemo imati predstavnika. No to ne znači da nemamo što gledati i pratiti. Čak naprotiv. Danas se igraju finala rukometa, košarke, odbojke, a Yoka, koji je pobijedio Hrgovića, boksa za naslov olimpijskog pobjednika. Sve u svemu, čeka nas uzbudljiv sportski dan koji će se zaključiti zatvaranjem OI-a u 1 sat u noći po našem vremenu.

Raspored zadnjeg dana OI-a:

  • Košarka - 16:30, utakmica za broncu: Australia - Španjolska
    20:45, Finale: Srbija - SAD
  • Boks - 20:00, Fazliddin Gaibnazarov - Lorenzo Collazo Sotomayor (do 64 kilograma)
    20:15 - Tony Yoka - Joe Joyce (+91kg)
  • Rukomet - 15:30, utakmica za broncu: Poljska - Njemačka
    19:00, Finale: Francuska - Danska
  • Odbojka - 18:15, Finale: Italija - Brazil
  • 1:00 Zatvaranje Olimpijskih igara
Idi na 24sata

Komentari 266

  • 21.08.2016.

    ETO KOMSIJE IZGUBISMO I TO OTPRILIKE SA VELIKOM RAZLIKOM,trice nam 3/17,oni po obicaju brdo slobodnih bacanja,durant 24 poena,nista vidimo se na olimpijadi u Tokiju,mi,vi,oni,aj zdravo!

  • danec 21.08.2016.

    Ko je bircevic

  • CakicSRB 21.08.2016.

    Zdravo svima ...čemu tolika mržnja prema srbiji i tolika želja da ameri pobede...pa zar vam nisu dosadni više ti ameri i zar ne bi bilo super da ih neko sa ovih prostora pobedi...i znam da možemo da ih dobijemo isto kao i 2002ge na SP u USA

Komentiraj...
Vidi sve komentare